Бербатов се омеша със звездите на Dancing Stars

Футболната звезда се присъедини към афтър партито
Обновена: 6 юни 2014 15:37 | 6 юни 2014 13:30, Александър Попов
11

Албена Денкова с Елен Колева. Снимка: Dancing Stars

С щури танци и песни големият финал в Dancing Stars продължи и дълго след като камерите в залата бяха изключени. След 5000 часа усилени тренировки участниците и екипът на шоуто взеха прекрасните емоции на сцената със себе си и отпразнуваха заслужено финала на сезона и победата на Албена Денкова и Калоян Иванов.

Всички звездни двойки се събраха в столичен бар и показаха танцови умения без специална хореография и извън сцената.

Христо Мутафчиев грабна микрофона и поздрави всички с What a Wonderful World на Луис Армстронг и благодари за прекрасните мигове, прекарани в шоуто. Сребърната медалистка Михаела Филева също не се стърпя и изпя своите хитове. Дарин Ангелов също изненада с талант на певец и поздрави всички с песента на Васил Найденов "Сбогом, моя любов".

Към поздравите се присъедини и футболната ни звезда Димитър Бербатов, който също празнуваше с танцьорите от Dancing Stars.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
На снимките преди 9 години
селяни станали известни сред електората на бкп, чрез *** медии на другарите целящи изпростяването на посткомунистическото простолюдие в градовете. Димитър Бербатов няма място сред тези псевдо персони!
6
1
 
1
 
! Отговори
suleiman aga преди 9 години
shte si go premestq na levo....
5
0
 
3
 
! Отговори
ЕА преди 9 години
"омеша", "афтър партито"....На какъв език пишете, Александър Попов????
4
0
 
12
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Един разтоварващ и заслужен завършек след победата на Албена и Калоян!Поздравления!И, естествено, парти - на красотата, приятелството, изкуството, младостта, мъдростта, професионализма, любовта, уважението...А и Митко Бербатов с участниците - ами готино си е!
3
1
 
10
 
! Отговори
Куку преди 9 години
До АнонименА защото твоята жена е гаднярка-затова и ти си гадняр,така ли ?? Егати заключението!!!
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОже случайно да са се засякли и да са го придърпали. Телевизия не гледам, маразя реалити предавания, но тая като са я нагласили да спечели, няма да и и излъскат имиджа, всички помнимм какво направи ония пиян руснак мъжа и.
1
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Христо Стоичков може да е див селянин, но нито веднъж не сме го видяли сред свбирщина алкохолизирани и деградирали морално индивиди като тези от снимките. Бербатов уж интелигентен, а да го питаш к'во прави при тия наркоманизирани и алкохолизирани същества.

Спонсорирани публикации