90% от женените хървати зарязват секса заради Мондиала

1/3 от анкетираните дори да се сдобили с втори телевизор вкъщи
11 юни 2014 13:20,
5
90% от женените хървати зарязват секса заради Мондиала
Снимка: Reuters

Деветдесет процента от женените хървати ще предпочетат да гледат Световното първенство по футбол по телевизията, пред това  да правят секс с половинките си през този и следващия месец. Това установи анкета, публикувана от загребския вестник "24 часа" и цитирана от ДПА.

В проучването са участвали 200 мъже на възраст между 30 и 50 години. Половината от запитаните заявили, че най-добрият начин да станат свидетели на футболните емоции от Бразилия бил да гледат мачовете вкъщи с приятели.

Една трета от участниците в анкетата доверили, че вече са се сдобили с два телевизора, така че да нямат конфликти с половинките си какви предавания да се гледат по време на Мондиала.

Хърватските фенове тръпнат в очакване, тъй като техните национали ще имат честта да открият Мондиал 2014 в мач с бразилските домакини на 12 юни.

Във футболно отношение Хърватия е най-силната бивша югославска република, която се класира на четири от последните пет световни футболни първенства, след като стана независима държава през 1991 година, припомня агенцият, цитирана от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: хърватиМондиал 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Това за двата телевизора го вярвам. Много българи отдавна приложиха тази тактика и, освен това, не пренебрегват и секса.Питайте и други българки, и те ще потвърдят това.
1
0
 
4
 
! Отговори
. преди 9 години
Уфф стереотипите на тъпите *** около световното започнаха ... под фалшивия предтекст , че футбола по някакъв начин пречи на секса пробутват малките си статийки за секс , е така просто за да се върти целия свят на хората около секса или около някоя мондиална к**ва.