Котка разбойник притесни възрастна двойка

Тя изподрала пердетата и изпотрошила ценни антики
Обновена: 4 юли 2014 15:28 | 4 юли 2014 15:28,
10
Котка разбойник притесни възрастна двойка
Снимка: Reuters, архив

Истински екшън, но с необичаен отрицателен герой - котка разбойник, се разиграл в дома на възрастна двойка във Великобритания, разказва в. "Метро".

Съпрузите Брус и Айлийн Гоф, съответно на 74 и 77 години, от Чартъм гледали телевизия в спалнята, когато чули странен шум откъм прозореца. За тяхно облекчение натрапникът се оказал бездомна котка. Съпрузите обаче нямали ни най-малка представа какво ще последва.

Косматият разбойник се настанил в къщата, изподрал пердетата, маркирал територията с фекалии и урина и изпотрошил ценни антики. Опитът на Брус Гоф да го прогони от скривалището му под леглото с метла не само не дал резултат, но завършил в болница.

Възрастният мъж бил нападнат от животното, което изпохапало и издраскало ръката му до кръв. Заради раната се наложило да му бъде поставена инжекция против тетанус.

След 48-часова обсада съпрузите позвънили за помощ на Кралското дружество за защита на животните. От организацията обаче не откликнали на отчаяния им зов.

На помощ на семейство Гоф тогава се притекъл съседът им Андрю Фокс - бивш пожарникар по професия. Комшията пристигнал и метнал одеало върху котката и успял да я иззнесе извън къщата.

Брус и Айлийн Гоф са изключително благодарни на своя спасител, но се опасяват, че животинчето може отново да проникне в дома им.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: коткавъзрастна двойка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извод:В Грейт Бритън, Кралското дружество за защита на животните реагира така, както у нас - Хелзинкският комитет и полицията, когато се случи индивиди от едно определено малцинство да нахлуят в нечий дом и да ощетят стопаните, или пък когато същества от това малцинство се настанят в чуждо жилище (има много такива случаи - манговците се самонастаняват и собственикът не може да ги изхвърли оттам, мой съсед изпати така и от няколко години не може да ги изгони от къща, която наследи).
6
8
 
34
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Тук за такива разбойници викат ДАНС и уведомяват Цацата !
5
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Накрая, като развили одеалото разбрали, че небило котка ами било българче от *** произход.
4
20
 
41
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
До vlady 3А на теб ще ти кажа специална рецепта. Направи си една хубава разхладителна напитка с натрити вътре листа от бучиниш. Много е ефективна и ободряваща. Първо ще усетиш лека стомашна болка, после ще се увеличи и дори ще викаш. Отровата ще ти предизвика чернодробна криза, силни болки и след 3-4 дни всичко ще свърши. Безотказна рецепта. Пък котката я дай на мене, ще си я гледам като детенце.
3
20
 
44
 
! Отговори
654 преди 9 години
Вземи си бъбречната и чернодробната недостатъчност и си ги ползвай със здраве, ***.
2
31
 
38
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Под ножа и за храна на кучето, а пък него за храна на виетнамците ха-ха-хаТака де да нема празно.
1
13
 
45
 
! Отговори
Кибика преди 9 години
И к'вооо?