Кучето - моят любим аксесоар

Модата, която вкара животинките в моловете
4 авг 2014 16:05,
9

Снимка: Sophie Gamand

Френският фотограф Софи Гаман заснема една любопитна фотосесия, провокирана от модните тенденции сред жените. Става въпрос за превръщането на малките породи кученца в моден аксесоар, която тя отрича. Вижте работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
* преди 9 години
През средновековието къпането било забранено от католицизма . За да се отърват от бълхите дамите носели кученца . На кучетата телесната температура бела по-висока и бълхите предпочитали да прескочат върху тях ...Кучеце-аксесуар нова е стара френска традиция ...Все едно лингурин с мечка
7
0
 
1
 
! Отговори
ОТ 6 преди 9 години
ИСКАХ ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ИМАМ НЕМСКИ ШПИЦ И ЧЕ КУЧЕТО МИ МИ ИЗГЛЕЖДА В ПЪТИ ПО-ЩАСТЛИВО ОТ НЕМСКИЯ ШПИЦ НА СНИМКА 3. ПРОСТО НЕ ЗНАМ С КАКВО ГО МЪЧАТ. МОЖЕ БИ САМО С ТИЯ РАБОТИ НАКИЧЕНИ ПО НЕГО. МОЖЕ БИ С НЯКАКВИ ДИЕТИ ЗА ЖИВОТНИ ОТ МОДНИТЕ СПИСАНИЯ. ИЛИ МОЖЕ БИ ПРОСТО СА САДИСТИ И НЯМАТ НОРМАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДОМАШНИТЕ И ЛЮБИМЦИ, ВЪЗПРИЕМАЙКИ ГИ ЗА АКСЕСОАР.НЕ ЗНАМ ТОВА. САМО ЗНАМ, ЧЕ МОЕТО КУЧЕ Е ПО-ГОТИНО И ДОВОЛНО ОТ ЖИВОТА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ИЗТЕРЗАНИЯ ШПИЦ НА СН.3.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Френският фотограф Софи Гаман заснема една любопитна фотосесия, провокирана от модните тенденции сред жените. Става въпрос за превръщането на малките породи кученца в моден аксесоар, която тя отрича. Вижте работата й."МИ КАТО Я ОТРИЧА МОДАТА, ЩО И ПРАВИ РЕКЛАМА. ПРОТИВ ПОДОБНА МОДА СЪМ. КУЧЕТО КАТО ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ Е ДОБРЕ, НО ДА СЕ БРОИ ЗА "АКСЕСОАР" НЕ ВИЖДАМ НИЩО НОРМАЛНО В ТОВА. ТОВА ПРОСТО СА ХОРА НЕСПОСОБНИ ДА ГЛЕДАТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. КУПИЛИ СИ КУЧЕТА, ЗА ДА СЕ ФРЪЦКАТ ПО МОДНИТЕ ФОРУМИ.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
френското фотографче прави евра на гърба на животинките.тях никой не ги пита дали се чувстват добре в тези парцали и дали приличат на вампири вместо на кучета.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка 4 е все едно извадена от филм на ужасите.
3
1
 
5
 
! Отговори
Нормален преди 9 години
Горките животинки, тези хора трябва да бъдат подвеждани под съдебна отговорност за тормоз над животни!!!
2
0
 
5
 
! Отговори
В западно списание, преди 9 години
от подръчния фонд на Нар. библиотека в София,преди време видях фотография на много красива черно-бяла котка, дългокосместа порода. На врата й имаше колие от сапфири и диаманти.Това са келешлъци, които само най-богатите могат да си позволят - тези, които пътуват с лимузини, а домовете им и те самите са охранявани от добре обучени биячи.Останалите хора няма защо да мъчат животинките си, като ги товарят с метални и други подобни джунджурии.Дори не е естетично.Някой въвежда тази мода с цел печалба
1
6
 
0
 
! Отговори
valiq преди 9 години
mnogo me kefat, izkam i az takova!