Ретро бижутата на "Пебъл Бийч"

Традиционният конкурс за ретро автомобили отново събра хиляди почитатели
18 авг 2014 15:00, Красимир Ангелов
6

Част от моделите са доста ексцентрични отвътре. Снимка: Reuters

Традиционният конкурс за ретро автомобили "Пебъл Бийч" отново събра хиляди почитатели на легендарните возила.

Автошоуто, което се провежда в едноименния голф клуб в Калифорния, води своето начало от 1950 година. По традиция съборът на легендарните возила е през средата на август.

Всъщност на изложението собственик на ретро автомобил може да присъства само със специална покана. Ето защо се счита за голяма чест собственик на такъв автомобил да получи покана да покажете своя автомобил.

В следващата галерия може да се насладите на колите, събрали най-много погледи на конкурса в „Пебъл Бийч“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ретро колиизложение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
"идиотията на американците... Такива подобрения на колите са смешни и жалки."Не забравяй, че в САЩ масовата автомобилизация започва преди повече от век - тези коли са многобройни и евтини като Лади - не са ценност.А черепи, рога и пера са част от индианското наследство в Америка - нещо като нашите подкови, звънци и пендари.Не съди другите преди да си се опитал да ги разбереш!Щото и те имат много какво да съдят тебе...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Татра 87 е разработена много преди комунистите да дойдат на власт в Чехословакия. Производството й трае от 1936 до 1950.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toва "komunist car" e дразнещо. Колите и всяка техника се прави от инженери, които мислят с главите си, а не с партийните си книжки... .........................................................................има нещо, което не осъзнаваш, защото или не си пътувал достатъчно или не си чел достатъчно.За по-възрастното поколение на Запад думата комунизъм е еквивалентна с думи като - чума, проказа и венерическа болест едновременно.И мисля, че разбирам защо.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toва "komunist car" e дразнещо. Колите и всяка техника се прави от инженери, които мислят с главите си, а не с партийните си книжки... Отделно че физика, химия, механика, електотехника и всяка друга наука не се делят на "комунистически" и "капиталистически". Колата си е чехословашка от съответната година - това че държавата е била управлявана от комунисти е друг въпрос...
1
0
 
13
 
! Отговори
Язе преди 9 години
Аааа!!! Татрата - задно разположен 8 цилиндров V-образен с въздушно охлаждане - УНИКАТ!