Кончита Вурст ще забавлява евродепутатите на 8 октомври

Брадатата изпълнителка ще пее един час пред ЕП
Обновена: 11 сеп 2014 15:50 | 11 сеп 2014 15:50,
146
Кончита Вурст ще забавлява евродепутатите на 8 октомври
Кончита Вурст Снимка: архив, Reuters

Брадатият австрийски травестит Кончита Вурст, победителка на певческия конкурс Евровизия, ще пее на 8 октомври на площада на Европейския парламент в Брюксел, предаде Франс прес.

Вурст е поканена от европейски депутати от пет парламентарни групи като част от кампанията им срещу дискриминацията.

"Когато човек започва кампания за любовта, уважението и толератността, той се влива в много по-голямо движение, подкрепяно от хора в Европа и в политическия свят", заяви Вурст.

"За жалост, някои сили се противопоставят на това движение", добави брадатата изпълнителка.

Кончита Вурст ще пее пред ЕП един час.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: ЕПКончита Вурст
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 9 години
За кой да гласуваш ли не знаеш бе ?Гласувайки за който и да е го легитимираш да тегли заеми за безмислени мегаломански проекти които и децата и внуците ти да ги плащат.Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава като човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо насилие.
70
1
 
17
 
! Отговори
правда преди 9 години
Незнам за кой да се гласува като всички подкрепят ЕС и НАТО. И не си мислете че ЕС ни дава пари пак ще кажа поинтересувайте се за годишнатата вноска на България в ЕС като членка и ще видите че взимаме много по-малко отколкото даваме. Годишно внасяме над 1 милярд но никоя медия не говори за това, коментират само КОЛКО НИ ДАВА ЕС. Разберете ме България е под робство защото много хора не го осъзнават. Просто потърсете логичен отговор на всичко случващо се в БГ и света и сами ще се убедите.
69
6
 
3
 
! Отговори
st преди 9 години
По покана на Мартин и Сергей от ПЕС.
68
2
 
25
 
! Отговори
проруска преди 9 години
България вън от ЕС и НАТО! Незабавно!!!
67
9
 
4
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 9 години
Кончита Вурст е партийния ми псевдоним в ПЕС ,но всички социалистти ми знаят името-Сергей Станишев!
66
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинските ценности за нас това са християнските ценности. Европа се превръща в новите Содом и Гомор ,а знае се каква е била съдбата им.
65
0
 
24
 
! Отговори
правда преди 9 години
Как може да подкрепяте политици служещи на тези хора с извратени ЦЕННОСТИ, потърсете за УКАЗАНИЕ на сексвъзпитанието на ДЕЦА ДО 6г. и вкарването на уроци по СЕКС в малките класове в училище.... написан на немски и се очаква да бъде въведен като задължителен в ЕС...описано е КАК ДА БЪДАТ НАУЧЕНИ МАЛКИТЕ ДЕЦА ДА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАТ И КАК ДА БЪДАТ НАУЧЕНИ ДА СВИКВАТ С РОДИТЕЛИ ОТ ЕДИН ПОЛ. ОТВРАТЕН СЪМ и никога няма да допусна тези *** да развращават децата ни. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да спретнат едно дуетче с Азис,тогава насладата ще е пълна.
63
0
 
21
 
! Отговори
платен трол преди 9 години
Не знам. Имам се за толерантен човек, приемам малцинствата, хомосексуалните също, но от това на снимката ме е гнус и смятам, че не може нормален човек да не изпита погнуса. Напоследък с темата за толерантността се спекулира твърде много.
62
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕС стана абсолютен бълвоч! Всичко, което е против природните и Божиите закони ни го натрапват и ни го представят като нормално - противоестествено омешване на раси, народи, култури и религии, обезличаване на отделните нации, измислени трети полове или пък въобще безполови, нямам обяснение кой и с каква цел налага и пропагандира всичко това, но е самоубийствено. Ако това е цената, която трябва да платим за еврата от фондовете им, е не, благодаря, аз предпочитам да излезем от този съюз.
61
1
 
8
 
! Отговори
морски преди 9 години
До 61....Да,ама такива отпадъци като тоя травестит ни управляват.
60
0
 
20
 
! Отговори
правда преди 9 години
Нали нямало пилитическа намеса при спечелването на това отпадъчно същество.....??? Вече Банан Обамовците не се и крият а нагло в очите на народа показват че извращенията са ЦЕННОСТИ и хората пак не виждат....това се казва лесно манипулируеми овце, никой бе желае да потърси причините за налагане на най-различни евроатлантически ценности. Както каза посланничката на САЩ в БГ -"който не приема нашите Ценности да се маха от България или да замълчи завинаги"....глупав народ.
59
2
 
7
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Evrogeiskiq sauz s evrogeiskite si cennosti...
58
1
 
20
 
! Отговори
ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ преди 9 години
СЪЮЗ и НАДУПЕНИТЕ ЕВРО ДУПЕДАТИ да си плащат масрафа от собствения джоб
57
1
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
kede gi zabavlqva evrodepotatite v legloto li xa,xa,,ujas
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо просто не напишете "сбъркания ***"?
55
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** съюз кой знае какви извратеняци ни управляват тьфу
54
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Брадатият австрийски травестит.."..много добре започвате изречението! Натрапиха ни съвсем различен мироглед, който българите не са имали никога в хилядолетната история! Ако преди 15-20 години някой е казал, че ще се радваме на брадати жени, , ще ни обясняват, че Левски е терорист, а държавата е лоша и вредна, че Русия ни е враг и ни заплашва, а Турция е братска държава...
53
0
 
35
 
! Отговори
neo преди 9 години
Тотална деградация на *** от ЕС. Това е дъното. Ако този травестит е представител на нормалното в природата........какво ще обясняваме на децата си. Това е края....пълно морално разложение. Нарочно искат да разбият природните закони за да създадат разкол в устоите на семейството и семейните ценности. Адски съм ядосан че съм безсилен пред тия изверги,които печатат пари и ни държат в ръцете си. Ако техниоте деца ги питат този *** мъж ли е или жена какво ще отговорят......
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Edin idiotizum vodi drug. Abe, EU dupedatite, mi napravete si edin gey-parlament i si burkajte krasivo i higienichno kude namerite otvor, no ne govorete i ne pravete idiotski sborishta ot obshto ime. Ne sme vi izbrali za tova. Nasila iskate da vi obichame! Objavete chestno:"Nie, geyovete-deputati v Evrogejskata komisija organizirame gey-sborishte". Ne ni angazjirajte pred sveta s izvratenjashtinite si. Diskriminirate ni i uprazjnjavete nad nas informatsionno-sexualen tormoz. Tova e prestuplenie.

Спонсорирани публикации