Призраци дебнат от ретро снимки

Истина или оптична илюзия – преценете сами
10 дек 2014 19:03, Красимир Ангелов
18

Снимка: sci-hit.com

Повечето от хората са скептично настроени и не вярват в съществуването на призраци или други подобни същества. И вероятно има защо.

Следващата галерия обаче със сигурност е доста мистична и без съмнение интересна. В нея са заснети "призраци", поне според почитателите на мистиката. Дали това е истина, или просто ефект (дефект) на светлината и лентата? Преценете сами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: снимкипризраци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
След като прочетох коментара ти ме обзе странно чувство
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Самият факт, че такива ефекти има само по старите ленти, а на дигиталната хай-дефинишън техника "призраците" съвсем изчезнаха, доказва, че става дума за технически причини.И това при факта, че днес на ден се правят повече дигитални снимки от целия 19век и първата половина от 20ти взети заедно.
13
0
 
0
 
! Отговори
До Сидни Ав$тралия преди 9 години
Миенето на чиии съвсем ти е промило мозъка
12
0
 
2
 
! Отговори
зли духове преди 9 години
Седях си аз в тъмното кино, когато усетих, че малкото духче Каспър иска да излезе. Лекичко се наведох настрана и се напънах да го изкарам на чист въздух, а тя каква стана - цялата му зла рода се изсипа! Стана некъв ужас, некъв хел. Писъци, крясъци, евакуация, викахме пожарната, полицията. Накрая се обадихме на кой? На ловците на духове.Много неприятна история се получи. Дори не си доизядох пуканките.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За призраци не знам, ама аз вярвам в добрите духове. Винаги когато съм много тъжна и разстроена призовавам духовете на близките си, които са починали и вярвам, че те идват и ми помагат. Особено успокояващо ми действа да знам, че баба е наоколо и ме пази. Не мога да я видя, но усещам присъствието и.
10
0
 
7
 
! Отговори
лош преди 9 години
Видях снимка на Васко Василев и призрака на Лили Иванова беше зад него.Не можах да заспя.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"а на задната седалка неясен образ който след обработка наподобяваше Христос"-------------Марио, абе и аз забелязах че на снимките се появяват библейски герои обезателно след "обработка" с фотошопа, страна работа....Поздрави от Сидни Ав$тралия
8
1
 
7
 
! Отговори
ACID преди 9 години
Не, че не вярвам в паранормални явления, все пак човек не знае всичко за заобикалящия го свят, но преди да вярвам сляпо на снимки бих прочел малко за оптиката. Това може да са изкривявания, отражения, измествания и т.н. особено, ако присъства и светкавица. Фотоапарата е сложна машинка и като всяка такава подлежи на грешки. Плюс това на ден се правят милиони снимки. Явно призраците се появяват чат пат.
7
5
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
След като прочетох коментара ти ме обвзе странно чувство.
6
4
 
46
 
! Отговори
Марио преди 9 години
Беше 2007г.Работех в дигитално фотостудио и при мен влиза забързано жена на средна възраст като носи счупен фотоапарат с молбата да видя има ли снимки на картата.На картата имаше няколко снимки на младо момиче с приятеля си като последната беше автопортретна в кола като сегашното селфи-двамата засмени а на задната седалка неясен образ който след обработка наподобяваше Христос...Жената се разплака и каза,че са загинали при катастрофа същия ден-датата на снимката го доказваше Онемях...
5
3
 
11
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
Сега се сещам за песента Who Wants to Live Forever на Queen, а също и за Dust in the Wind на Kansas и Time на Pink Floyd. Смятам, че са подходящи за статията особено Dust in the Wind.
4
7
 
10
 
! Отговори
БГ преди 9 години
На мен ми се появяват нежни призраци по нощно бельо!
3
5
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
След половин век,снимките от нашето време,ще са пълни с...призраци.
2
6
 
26
 
! Отговори
Случки преди 9 години
Първи и втори клас учех на село.Една зимна вечер баба и дядо бяха заспали.Телевизора работеше,даваха 'Отзвук' с Асен Агов.Изведъж на прозореца се появи същество с рога и сива светлина около него.Очите му се въртяха спираловидно.Аз се уплаших и се скрих под юргана.В рамките на година починаха и двамата.Преди 5 години търсех снимки на плажове в гугъл и в резултатите ми излезе снимка на онова същество.Под нея пишеше ДЕМОН.Направо замръзнах....разплаках се.
1
6
 
22
 
! Отговори
Фотографче преди 9 години
Това са фотодефекти