За Родину! С бутилка водка и джапанки от сланина...

Вижте кадри от руската действителност
Обновена: 30 яну 2015 07:40 | 29 яну 2015 20:22, Александър Попов
295

Снимка: kaifolog

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича на България, комунизма си личи още на доста места.Но защо не покажете небостъргачите в Москва?Защо не покажете улиците им?Асфалта след третия месец не е нагънат.
19
17
 
5
 
! Отговори
Богат и Горд! преди 9 години
До Беден но Горд !Ние *** пием уиски с луканка, *** :)) Ха-ха-ха. НАздраве на всички нормални хора, мразещи *** и *** от СССР
18
14
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До СССРЩо се впрягаш бе *** продажен...
17
4
 
10
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До СТРАНДЖАТА: ,,Тия смразяващи температури превръщат човекът в животно и го лишават от разум... - алкохолът допълнително усложнява нещата...''ТОЧНО ЗАТОВА ПРИЕМАМЕ КОМЕНТАРИТЕ ТИ СНИЗХОДИТЕЛНО И НИКОЙ НЕ ТЕ ОСЪЖДА, ВЛИЗАМЕ ТИ В ПОЛОЖЕНИЕТО!
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С такива снимки е пълно ВКонтакте (най-голямата руска социална мрежа) и никой не прави от това трагедия и политика.ВКонтакте има всякакви и руси и украинци, някои се плюят помежду си, други не... На мен там мнение не са ми трили, въпреки,ч е съм писал нелицеприятни за Русия неща.Има руски онлайн новинарски телевизии, където можеш на момента да коментираш новината чрез профила си ВКонтакте. Тук такива екстри няма.Русия е много напред, но има и много остатъци от комунизма, за жалост. Личи си.
15
9
 
1
 
! Отговори
ФСБ преди 9 години
На снимка 10 виждаме един малък еврогей, който другарят *** и службите му не са засекли и не са успели да вкарат в затвора по скалъпени обвинения като малолетен престъпник
14
10
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Единственото смислено оправдание за ***... - са свирепите студове, които са длъжни да понасят... - днес във Верхоянск е минус 53 градуса...Тия смразяващи температури превръщат човекът в животно и го лишават от разум... - алкохолът допълнително усложнява нещата...
13
9
 
2
 
! Отговори
Пфу преди 9 години
Гнус.Джапанки от сланина,Да повърнеш.....Има и клипове-Я живу в Русии,много фреш.
12
15
 
8
 
! Отговори
мечо грух преди 9 години
Аз не ги мразя съветските другари, аз ги съжалявам. Това е най-нещастната нация, с най-нещастните хора в света.
11
7
 
15
 
! Отговори
СССР преди 9 години
Сашкоууу , колко ви плаща '' Америка за България '' на теб, Зелка и Нестерова за малоумната безвкусна пропаганда дето я бълвате всеки час тука ? Лекарства да си купите с тях а след това и свещи да е%а вашата семка безродна !!!
10
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че Русия не е само това, което се показва на тези снимки. Ама всеки може да покаже нещата в каквато светлина си иска, особено за пари :)
9
2
 
15
 
! Отговори
дедо ПИЧ преди 9 години
Хората са почти с равни способности,социалната система ги прави различни.Все изтъкват Българи в Америка какво били направили.Въпросът е защо като са Българи нищо не са направили в България?!
8
12
 
9
 
! Отговори
ДО 10 преди 9 години
Рускините се женят само за една нощ.
7
5
 
32
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
САШКО А КОГА НОВИНАТА ЧЕ ДНЕС ОТ МВФ СА КАЗАЛИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УКРАЙНА ЧЕ ЩЕ ИМ ОТПУСНЕ НОВ ЗАЕМ ЕДВА КОГАТО ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО СЪС ЕДВА 700%, ТОЧНО СТЕ ПРОЧЕЛИ НЯМА ГРЕШКА ,,САМО'' 7 ПЪТИ И УКРАИНЦИТЕ ГИ ЧАКА ,,ХОЛОДОМОР-2015Г.?''. НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕСТРАШИТЕ И ДА Я ПУСНЕТЕ ТАЗИ НОВИНА ПРЕДИ ДА Е БРАДЯСАЛА?
6
25
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Особености на евразийските православни ценности :)))
5
3
 
8
 
! Отговори
yan преди 9 години
На снимка 10, авторът като малък. На снимка 11, джапанки от сланината на Пеевски.
4
5
 
16
 
! Отговори
Русофил, а не червен преди 9 години
Да бе от една страна са болшевиките тук дето са уж русофили, а са всъщност "русофили", и така се получава, че човек не може да каже добра дума за Русия, защото веднага ще се причисли към "антисоросоидите", болшевиките, червените бабички, и пр. пенсии и пропаднали еламенти.Но все пак да кажа, че руснаците имат чувство за хумор. Всички тези снимки го доказват. А и те отдавна (от години) имат предавания по телвизора з потребителя, където показват в суперите негодните храни и препоръчват добрите.
3
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нация. *** и безидейна.
2
14
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напоследък dnes-а всеки ден пускат снимки от руската действителност. Много продажен сайт.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А турската е с туба възелин

Спонсорирани публикации