Психо експертиза за италианец, дал 100 хил. евро на роми

Дарих парите след размисъл върху живота, заяви мъжът
8 фев 2015 13:32,
37
Психо експертиза за италианец, дал 100 хил. евро на роми
Снимка: Reuters, архив

Съдът в Удине, в северната италианска област Фриули Венеция Джулия, разпореди на 47-годишен италианец да се подложи на психиатрична експертиза, след като направил голямо дарение на жена от ромски произход и нейния съпруг иракчанин, съобщиха днес местни медии.

Мъжът, чието име не се публикува, е жител на Вила Сантина, община с около 2300 жители в провинция Удине. Той е кръстник на дъщерята на 26-годишната Моника Брайдич и на нейния 24-годишен съпруг Шуан Ал Хамах Рашид, който е от Ирак. Дарението в тяхна полза възлиза на 100 хиляди евро.

"Дарих парите, след като размислих върху моя живот. Преди няколко години двамата бяха винаги близо до мен и ме успокояваха, когато майка ми почина," заявил пред съда мъжът и пояснил, че преди това им услужил с 5 хиляди евро в момент, когато изпитвали финансови затруднения.

Прокурорът Паола Де Франчески сметнала проявата на щедрост за твърде подозрителна. Според нея съпружеската двойка се възползвала от "лошото психическо и физическо състояние" на дарителя. Той не е подавал жалба срещу семейството, но случаят е стигнал до съда през 2011 година в резултат на проверка на Финансовата полиция, която засекла парични преводи към Ирак.

Възникнали съмнения за пране на пари, но двамата съпрузи твърдели, че средствата са били предназначени за иракските им роднини.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30Забеляза ли , че съм написал "НАПРИМЕР" !Ако този пример не ти допада, то замени го с друг: рома може да е толкова толерастен, че да посика и теб след дъщеря ти? -- ти ще му откажеш ли, щом нямаш нищо против него и това което прави с дъщеря ти в спалнята?... А ако му откажеш поради някакви лични задръжки, и той го приеме за неуважение, поради нетолерастия от твоя страна?
23
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 23"Например ако сте родител, и дъщеря ви се прибере дрогирана с наркоман (или ром, обратна и т.н.), и започнат да правят секс в апартамента ви, колко толерантен ще сте?"Че какво лошо има, ако дъщерята прави секс с ром. Ромите са доста страстни и добри любовници. Ако дъщеря ми го прави в спалнята, нищо против няма да и кажа. Щом и харесва, нека се любят. Трябва да сме толерантни,а не първосигнални кой от какъв етнос е. Какъв е проблема,ако някоя българка има гадже ром и правят секс
22
0
 
8
 
! Отговори
до ШибиРиби преди 9 години
и по-добре така, защото 75% от обитателите на затворите у нас са ***, а те са само 10% от населението. шансовете да те обере/убие/изнасили *** са десетки пъти по-големи от тези да го направи етнически българин или чужденец.
21
3
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Марк Зукърбърг трябва да го обесят на първото дърво без психиатрична експертиза защото е подарил 75 милиона на болница .
20
2
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Понеже италианците са *** също ги е доядяло че човека си е харизал парите на чуждестранни ***. *** да не си на таз земя, ако откраднеш, лошо ако ти подарят пак лошо.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
все едно ги е хвърлил в канала
18
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната анти ромска истерия. Разсизма в европа трябва да се изкорени !
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ех тея роми веее..каквото и да правят..все пари отиват към тях ..*** манията как става това нещо? ставам ром вече ..бал сам му маата КРАЙ !
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе защо се връзвате на тази бедна манипулация бе? аз мога да ви създам отделни предпоставки, спрямо които вие ще трябва да се прегледате ... Например ако сте родител, и дъщеря ви се прибере дрогирана с наркоман (или ром, обратна и т.н.), и започнат да правят секс в апартамента ви, колко толерантен ще сте? проблема не е в предпоставките, които винаги могат да се създадат, а в правилата които ги създават! налагат ви грешни правила, а после ви наказва чрез получените предпоставки да грешите!
15
1
 
10
 
! Отговори
жжжжжжжжжжжжжж преди 9 години
изтрийте ме бе педерасзти
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали са станали по-малко роми след като са получили 100 000 евро? Справка - помощите след наводненията в Ихтиман, когато *** купуваха пиене, пасти, торти, луканки и лепяха пари по челата на оркестри.
13
0
 
21
 
! Отговори
жжжжжжж преди 9 години
къде е коментара на Златка за владеещите хипноза мръсни ***?
12
1
 
12
 
! Отговори
иво калпазанов преди 9 години
смешно- хахахаОсвен това да се разпореди психо екпертиза за членовете и симпатизантите на БСП , АТАКА и Бареков.
11
1
 
11
 
! Отговори
до Златка преди 9 години
А аз от личен опит разбрах, че владеят хипноза! Загубата ми беше около 2 000 сегашни лева. И знаеш ли кое е най-странното - пак ги съжалявам и им давам стотинки, че и левчета. Може би съм луд за връзване.
10
1
 
3
 
! Отговори
Интегратор преди 9 години
Аз интегрирам лесбийки !!!за да няма предпоставка за война между половете /третия пол срещу останалите два/
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просто ако има някаква разлика, не ми е ясно защо авторите в този сайт пишат само за "ромите", а никога за "***". това не е ли дискриминация?!
8
1
 
11
 
! Отговори
Виждам преди 9 години
Това е любимата ми снимка! - перфорирано фалшиво ЕВРО.Ако някой си мисли че ви я показват случайно ... :))))))))))))))))))))
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква е разликата между *** и ром? има ли нещо обидно в думата "***", също така?
6
2
 
6
 
! Отговори
Голар ФЕДов преди 9 години
Ура за финансовата полиция! Ура, Ура, Ура!Какво ли щяхме да правим без нея! Нека тя ни следи винаги, дори и когато не сме с ума си!Нека тя и този който я ръководи да бъдат винаги с ума си! Но то е невъзможно да не бъдат, щом тя си е винаги една и съща, дори и когато ръководството и уж се сменя периодично!Но то затова се сменя и ръководството и периодично - дза да ни зарежда с вяра, че ръководството и я определя. Така никога няма да се съмняваме в истинския управляващ я постоянно!Ура!!
5
0
 
15
 
! Отговори
Sffhhjnvcx преди 9 години
Опа и аз интегрирах двама ромове на екс! Наздраве!