Актриса с Даун дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк

Джейми Брюър бе облечена с дизайнерска "малка черна рокля"
Обновена: 16 фев 2015 17:15 | 16 фев 2015 17:15,
6

Снимка: Getty Images

Джейми Брюър е американска актриса, известна с ролята си в "Американска история на ужасите". Тя е със синдрома на Даун, но това не ѝ попречи да дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя бе облечена в дизайнерски тоалет на Кари Хамър, пише Mashable.

Дизайнерката е стартирала кампания, в която залага на непрофесионални модели да представят нейните тоалети. Тя иска да покаже образа на истинските жени, които купуват нейните дрехи. Първата представила неин модел е била нейна приятелка в инвалидна количка.

"Много е вдъхновяващо да бъдеш модел за подражание на младите жени и да ги окуражаваш да бъдат такива каквито са", разказва моделът Брюър.

Дизайнерката Кари Хамър е включила Брюър в кампанията по идея на Кати Дрискол. Тя е съосновател на организация, която се застъпва хората с увреждания да бъдат включвани в медии и реклами. Дъщерята на Дрискол е родена също със синдрома на Даун и тя е решила, че Брюър е подходяща да вземе участие в кампанията.

"Двете с Брюър си поговорихме, тя беше идеална. Тя е телевизионна звезда и вече е нещо като модна икона - била е на червения килим много пъти", обяснява Хамър.

Самата актриса Джейми Брюър също е активистка и помага на хората с умствени увреждания.

Дизайнерката Кати Хамър разказва, че Брюър се е представила перфектно като модел. Хамър добавя, че тоалетът на актрисата е бил вдъхновен от ролята ѝ в "Американска история на ужасите". Тя е била облечена с черна рокля до коляното, пристегната с колан в талията. Дизайнерката казва, че е избрала черния цвят, за да се вписва в мрачния и страшен сценарий на сериала.

Кари Хамър се надява ревюто в четвъртък да вдъхнови жените и да се променят стандартите в модната индустрия.

"Наричам го модна революция. Можем да видим тези жени на високи позиции и да разберем, че те са крисиви и женствени такива, каквито са", завършва дизайнерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
desiwink преди 9 години
Особено в България наистина са много!
4
0
 
2
 
! Отговори
@ преди 9 години
Maleee mnogo loshi hora ima!
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако аз имам определен здравословен проблем и тая знае за него ще ме разбере или? Не само че няма да ме разбере, но ще ми обяснява колко нейният проблем е по-голям от моя. Всеки гледа единствено себе си и никой друг. Човекът е егоист. Пардом егоцентрик. Затова гледа себе си и никой друг. Съжалявам, но аз също си имам своите страдания. И никой не се е погрижил за мен. Защо аз трябва да се грижа за тая? Напротив, ако обществото не се грижи за такива, а ги остави да изчезнат ще бъде много по-добре.З
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Nomer 1 e sme6nikSUGLASNA SUM, SAMO UROD MOJE DA PISHE TAKIVA NEST=HTA...PAZI BOJE DETZATA MU DA NE SA S TOZI SINDROM ...AMA NA KAKVOTO SE PRISMEESH TAKOVA TE ZASTIGA
1
2
 
6
 
! Отговори
Nomer 1 e sme6nik преди 9 години
Ti si po golqm ¨***¨ brato!

Спонсорирани публикации