Добрият секс затихва след четвъртата година

След това партньорите губят интерес
16 фев 2015 22:20, Александър Попов
31
Добрият секс затихва след четвъртата година
Снимка: Reuters

Двойките правят най-добър секс през първите четири години от връзката. След това партньорите губят интерес и влечението им един към друг отслабва, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 5000 души във Великобритания.

Допитването разкрива, че само половината от участниците в него са доволни от сексуалния си живот близо половин десетилетие след началото на връзките им.

Същевременно 31 процента от мъжете и 18 процента от жените са категорични в признанието, че се чувстват "сексуално незадоволени".

"Във връзката настъпва момент, когато сексът вече не е приоритет за партньорите. Върху либидото влияят различни фактори - наличието на деца, професионалната реализация, медицински проблеми, депресия.

След като е изминало известно време, двойките се изкушават да сравняват сексуалния си живот с този в началото на връзката им, но подобни сравнения често са нереалистични", обяснява сексуалният терапевт Питър Садингтън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
14
 
9
 
! Отговори
=== преди 9 години
Абе какво ме занимавате с вашите лични проблеми и креватни кьотеци, не мога да схвана? На кой му пука за дограмата в къщите ви?
4
1
 
40
 
! Отговори
Мавродиев преди 9 години
Глупости, 11 години и две деца и правим лудница в леглото. ;) Трябва да има огън, има ли оген има и страст. ;) Няма задръжки и всичко е на макс. Важното е жената да си е на място и да прави всичко на камък. ;)
3
5
 
73
 
! Отговори
TheMask преди 9 години
С жена ми сме вече 10 г. заедно и до сега на никой не му е омръзнал секса. Ако искате ми вярвайте , но не съм поглеждал през тези 10 г. към друга жена! Обичам адски много жена си и се разбираме чудесно във всяко едно отношение. Пожелавам на всички нормални мъже по една такава жена ! :)
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво от това ако си обичаш човека до себе си? А в обратния случай може да затихне и след първия път, в който се видите на светло.
1
13
 
11
 
! Отговори
дядомраз преди 9 години
След втората.

Спонсорирани публикации