Ключът към успешна връзка - "романтичен график"

Дамите искат да чуят "Обичам те" след три месеца
6 апр 2015 20:27,
52
Ключът към успешна връзка - "романтичен график"
Снимка: Reuters, архив

За дамите спазването на "романтичен график" е ключът към успешната връзка, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Резултатите са от проучване, направено сред 2000 жени.

Според нежните половинки връзката се развива перфектно, ако партньорът им произнесе заветното "Обичам те" три месеца след началото на връзката. След пет месеца дамите трябва да познават семейството на мъжа, а до три години на пръста им трябва да блещука годежен пръстен.

Проучването разкрива, че три от всеки четири дами имат "мечтан график", който включва още първата ваканция като двойка да се случи след осем прекарани месеца заедно с партньора.

В идеалния случай според дамите две години след началото на връзката те вече трябва да живеят с избраника си, а две години след брака трябва да се е изпълнило желанието им за пълноценно семейство с деца.

Една на всеки четири участнички в допитването признава, че е слагала край на връзка, защото не се е развила "по план".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей, че обичана тая !!!, пък сама. Може би сама себе си обича :)
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До !!! 13:Отговор а)
13
1
 
1
 
! Отговори
aze преди 9 години
Ami njama da 4akam 100 godini dokato magat se seti, 4e iskam nesto seriozno. Vaobste njama da go 4akam dage i 3 godini. Sorry maina. Ami to zatova i tolkova mnogo geni predpo4itat da si imat gena bez mag. Kade sa tija svestni mage, deto imat uvagenie i se otnasjat kato mage? Sled sex na sutrinta ne ti predlagat i edno kafe. Tova mage li sa? Putjovzi, Aide sektir na takiva. Evtinii ne mi trjabvat.
12
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
12, глупости. Всички мъже, които са ми казвали, че ме обичат, са ме обичали. Убедена съм. Всеки както може и както го е усетил. И са го казвали не защото съм искала някой да ми го казва, а защото така са решили. И не е било в отговор на мое ..обичам те...че да си въобразя, че е изтърсено ей така, щот шъ стани кооофти, ку ни отговорят. Да, имам опит с лъжци, но не е за емоцията обичане, която може да е 5 минутна и изречена или 5 годишна и неизречена.
11
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
11, кои неща да се споделят? Тези, които искаш да споделиш, съвсем доброволно или тези, които някой си, с който си си легнал много желаел да чуе, защото сакън да не се помисли за необичан? Кои неща?
10
0
 
3
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Явно теб все са те лъгали, че те обичат. Съдейки по приказките ти, голям опит имаш с лъжци.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До !!! 8Все пак, няма лошо. От време, на време такива неща. Да се споделят!
8
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
9, даже не съм я чела тази Леси! Леси? Името даже ме дразни. Леси? От какво идва това?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пък аз досега си мислех, че Леси и !!! са едно и също лице.Значи, имам грешка.
6
2
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
6, Леси, не се боя, ами знам, че сте изтървала момента да се научите кога да изскачате от илюзиите си и да можете да оцените милиграмчетата истина, която някой може да пожелае да сподели с вас. Илюзиите ви, че някой ви дрънка, докато се сексате, че ви обича, щот на вас ви се искало и това е вярно .... ам събудете се бе! Ако ли пък не - продължавайте да изисквате да ви дрънкат кооолко мнооого въ обичат, защото очеЧетливо е, че НЕ СЕ чувствате обичана! Иначе нямаше да рипате да ви го казват!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че, даже и графици, си имат!
4
2
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Лесииии, Леси, верно ли искаш да чуваш? Ам чувай де! Па дали тебе обича докато те изперква и в тиквата му е някоя порно актриска? А, ти как си сигурна, че БАШ на теб го казва?!хехехе, ей наивни жени! Не изисквай! Ако иска шти каже! Там можеееее и 5 процента да е искрен! Ама поне тези 5 процента ще си сигурна, че са истина! Искала тя да й казват, че я обичат? Въх, въх, въх... Всяко изискване води до принуда, която е чист ФАЛШ. Добро утро! Вечер де!
3
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Валерия, да споделя ...познавах типична англичанка, която се беше сгодявала точно 4 пъти и нито един от тези годежи не стигна до брак. Продала пръстените годежни, продала роклята сватбената, която при някои от случаите купила. Загубих и дирите, но по последни данни се беше омъжила най-накрая в замък. За какво ги пиша тези неща? Ам щот Валерия ингилицкия начин на живот и този у БГ е много различен, културата е друга, мъжете са други, жените са други. Ключът...нанайнцен.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано да сте щастливи!
1
1
 
3
 
! Отговори
българин, не ром преди 9 години
Какви три години размотаване, че да се стигне до годеж? Нали за това време ще е надула корема за второ бебе.