Дрямка тук, дрямка там – умората не чака!

Доказателството, че може да се спи спокойно навсякъде
Обновена: 24 апр 2015 06:59 | 23 апр 2015 21:45,
7

 

Снимка: izismile

Ако някой се чуди къде може да се спи, отговорът е само един - навсякъде. Когато умората е силна, тя не чака легло, възглавница и завивка. Тя просто идва и завладява. Вижте в галерията едни от най-куриозните места, на които хора са заспивали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във об6тина Доспат село чавдар,има жена на име Арфиното кабзималоско.Бе6е женена в село баротин. Мажът и почина и тя се прибра на село в чавдар.Деца няма.Но има двама братя в чавдар и две сестри,която едната живее в Доспат.От барутин мажът и е принуждава даси продаде къ6тата в чавдар.Никои не6те дае приеме сега във тях,от братята и и сестрите и,и живее на квартира.Това представлява семеиство Хорозови,и кмета на чавдар Емил Ку6ев,тя муе леля[тете].Всички живеят самостоятелно къ6тите им са празни.
5
0
 
0
 
! Отговори
любопитен преди 9 години
А цоцоланата на сн.9 дали има нещо в устата?
4
0
 
0
 
! Отговори
зорко око преди 9 години
Заспалата на снимка 2 плаче ... за една шпага
3
0
 
0
 
! Отговори
simo преди 9 години
Pi64o zatva ne se lije a samo se trenira s jenite pone da IMA faida za 6 pack I karane dokat iznemo6teqt i im se primreji pojleda I da ne more da mrqdne ina4e nqma faida I Mani tiq mrqni dupeta :-)
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам, но аз лично се опасявам, че момата на сн.2 рискува да получи сериозни увреждания на гръбнака или врата ако неволно реши да се обърне на едната си страна по време на сън.
1
1
 
14
 
! Отговори
az преди 9 години
Девойката на втората снимка ми напомня една история, която съм чувал, че балерините ги карали да спят в шпагат и даже вземали приспивателни. Абе сгодно си е девойчето във всякакви пози!

Спонсорирани публикации