Уилям и Кейт скочиха на фотографите, искат личен живот

Кралското семейство излезе с предупредително писмо
10
Уилям и Кейт скочиха на фотографите, искат личен живот
Снимка: Reuters

Любопитството на медиите към кралското семейство след раждането на Шарлот взе да дразни родителите Уилям и Кейт.

На фотографите в близост до кралското имение Сандрингам, в което в момента са се установили херцогът и херцогинята на Кембридж заедно с двете им деца, бе раздадено предупредително писмо, предаде Франс прес.

"Настояваме отново да престанат актовете на тормоз и намеса в личния живот. В миналото имаше прояви, свързани с намеса в личния живот на кралското семейство, като главните от тях бяха предизвикани от професионални фотографи, снабдени с фотообективи", се казва в писмото.

Уилям и Кейт вчера напуснаха двореца Кенсингтън заедно с новородената си дъщеричка Шарлот и 21-месечния си син Джордж. Те се настаниха в къщата Анмър хол в имението Сандрингам в Норфък, източната част на Англия.

Няколко часа след раждането на Шарлот, Уилям и съпругата му позираха пред фотографи, като Кейт държеше на ръце спящата си дъщеря. Малката принцеса не би трябвало да се появи отново на публично място до кръщенето си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Уилям и КейтШарлот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Христов преди 8 години
Личен живот и без фотографи,само ако се бяха родили като мен на село.Никой не ме познава,и никой не ме снима. хе хе Но въпреки всичко си обичам живота,а не като техния програмиран от...до
5
0
 
0
 
! Отговори
ганьо хрантута преди 8 години
До Анонименаве ***, ти кат храни комунидите 70 год сега моо ли ти убаво да те плякат
4
6
 
11
 
! Отговори
мнение преди 8 години
До Анонимен 5Забранено е да се говори за кралското семейство лоши и нелицеприятни неща. Когато си изказах мнението за тях на един англичанин /в Вългария/ той пощръкля от страх и започна да се оглежда да не го подслушва някой.Затова, че не очаквай някой да скача против тези търтей.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ан данъкоплатците защо не скачат? Не може хем на хляба мекото, хем на работата лекото. Като ги хрантути цяла нация, то тя има право да следи всяка тяхна крачка. Като не им оттърва да сдадат властта и никой няма да ги притеснява.
2
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв личен живот бе? Искаш да си крал, *** личен живот! Хем да гушиш милиони, хем оставете ме на мира! Не става тая, като искаш личен живот откажи се от короната и ходи да живееш в Тамбукту!
1
10
 
34
 
! Отговори
мда преди 8 години
Ами хем боли хем сърби.. Като не искат да ги снимат да не позират . Поне така си мисля аз.