Канадец "грабна" от лотарията 5 млн. долара

Все още не се знае в коя част на Онтарио е бил закупен билетът
11 май 2015 11:12,
6
Канадец "грабна" от лотарията 5 млн. долара
Снимка: Архив Reuters

Неизвестен жител на канадската провинция Онтарио е спечелил от популярната лотария "6 от 49" 5 милиона канадски или 4,14 милиона щатски долара. Това съобщиха представители на асоциацията "Атлантик лотъри", която организира в Канада около десет подобни лотарии, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Засега не е известно не само името на победителя, но и в коя част на Онтарио е бил продаден печелившият билет. "Ние очакваме кога ще ни донесат билета с печелившите числа - 1, 16, 21, 22, 33 и 43" - съобщават от асоциацията.

Според правилата на лотарията, победителят трябва да каже името си, анонимни печалби не се изплащат.

"Атлантик лотъри" организира лотарии на територията на Канада от 1976 г. Оттогава досега са изплатени печалби в размер на над 5,5 млрд. канадски или около 4,73 млрд. щатски долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че у нас и "нагласените" мачове са по-честни от всички лотарии, които има в момента! Защо ме карат да си напиша цялата автобиография като си регистрирам билет?! Нали имам билета?!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Топ новина!!!
2
1
 
9
 
! Отговори
БГ шанс преди 8 години
Чудя се в канадското тото дали са се падали някога в два поредни тиража еднакви числа. Да са живи и здрави БГ балъците.
1
1
 
7
 
! Отговори
мда преди 8 години
Преди време говорех с един французин. Разказваше за негов познат ли беше роднина ли беше, който спечелил от лотарията. Като истински български Тома Неверни го слушах и си казвах, че не може да е лошо да спечелиш толкова пари... Разказа ми как човек а спарите си напуснал работата купил си много скъпа кола (мисля Ферари) и тръгнал да обикаля с него Испания. Скарал се е бил с цялото си семейство (заради парите) и накрая загинал с колата в авто катастрофа. Слушах и мислех и все пак сигурно е супер..