Христина е щастлива далеч от Джизъса

Двамата се чуват всеки ден, но единствено заради децата
20 май 2015 11:37, Александър Попов
26
Христина е щастлива далеч от Джизъса
Снимка: Facebook

Гимнастичката Христина Витанова дълго време е жената до бившия футболен национал Благой Георгиев. Между куп изневери от страна на футболиста тя му роди дъщеря и син. Нейното име също бе забъркано в различни любовни забежки, а мълчанието й в медиите само подсилваше слуховете.

След като за втори път Христина намери сили да си тръгне от него, днес тя признава пред сп. "Story", че не желае името й да стои до неговото.

А дали сега е по-щастлива от преди, или иска да си върне мъжа, въпреки всичките обиди, които той й нанесе с изневерите си? Заговори се, че започнала да дава сигнали, че иска да се събере с Георгиев, използвайки за оръжие децата си. Изпращала му снимки на малките, пускала в социалните мрежи клипчета със сладката Йоана, която обяснявала на тате колко много й липсва.

На всичко това Христина отговаря единствено с усмивка. Не скрива, че има планове за собственото си бъдеще, а в момента най-важни са й децата. Именно заради тях се чуват всеки ден с Благой.

"Имаме прекрасни взаимоотношения с Благо и, въпреки че сме разделени от година, се чуваме всеки ден с него по телефона заради Йоана и Давид. Отдавна не се бъркаме в личния живот един на друг", отвръща тя на нападките и е категорична, че всеки живее, както му харесва и на този етап тя няма мъж до себе си.

Боли я, че няма мечтаното семейство, тежко й е и не вярва, че някога ще може да превъзмогне този факт. Знае, че не единствената жена в това състояние и не се отказва да търси щастието, но има неща, които не могат да се заменят с други.

"Никога не съм се притеснявала да разкривам истинските си чувства и емоции, да плача, ако ми се плаче, да ругая, ако ми се ругае. Не мога да кажа, че съм приела нещата с желязно самообладание, но в никакъв случай не съм изпадала в кризи. Нямах право да си съсипвам живота заради нещо, което вече се е случило", казва Христина пред списанието.

В същото време Благой не спира да се хвали със завоеванията си и след като изостави ученичката Куини Алис сега дели креват с руската танцьорка Есмер. Дали ще продължи любовния им танц дълго ще покаже времето.

Единствено Витанова за пореден път предпочете да не нарушава мълчанието с коментари, защото като че ли тя единствена от всичките му жени успя да разбере що за човек е Благой Георгиев, съумя да изтърпи всичките му изневери и да събере сили да си тръгне заедно с децата, които бащата обожава, изгаряйки мостовете зад гърба си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Тая Христина е само за упражнения, нали е гимнастичка... има да я сгъвам и разгъвам, ох на батяяя
16
1
 
2
 
! Отговори
Остров преди 8 години
Хубава е Христина. Факт! Да и се чудиш защо само с хванала с такъв? разбира се като оставим парите настрана .........
15
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 8 години
Пожелавам на всички от сърце такива да са най - лошите новин в България !!!!
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ни занимавайте с мърли
13
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги съм се чудил на критериите ви за красота. Затова явно в България се живее с мита, че българките били най-красиви. Тази Христина е чаровна, но да се каже че е много красива, това вече е прекалено. Има в някаква степен мъжко излъчване, което при една истинска красавица няма да видите.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се да се съберат отново и в опита си да го обвърже Хрисито да му роди трето дете. След това Благой да си направи една татуировка по случая и пак да отпраши към необятната руска степ, за да спонсорира местните златотърсачки.
11
10
 
9
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 8 години
Наистина е много красива,по добре да не я гледам че само се дразня.За да имаш такава жена в кревата си трябват много кинти,дори и да съм красив като Брад Пит нямам ли кинти хич няма да ме отрази.
10
2
 
24
 
! Отговори
варна преди 8 години
Може би ще прозвучи глупаво ама... с *** футболист...какво е очаквала. нямам предвид Благой като човек и футболист а за всички. В главата са им само п..ки. Футболист ли е..пиши го тъпан и ***. А Христинка кво да и се сърдиш...тя само за с..кс става.
9
4
 
10
 
! Отговори
Гайтан-веждю преди 8 години
Песничка се сетихСбогом да носиш тъз сливаутре далече от мен....
8
4
 
23
 
! Отговори
дааам преди 8 години
И мен ме кефи много тая мацка, *** не сме от отличниците дето могат да си я отглеждат. Тва да му отговориш на стандартЯ на живот трябва да си футболист или поне наркодилър :D
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много красива тая Христина,бих се оженил за нея,*** немам кинти
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди са се чували всеки ден заради паритесега заради дететокато порасне детето няма да се чувати ще е още по-щастлива
5
1
 
67
 
! Отговори
Сикър ъф нолидж преди 8 години
Да ви призная - при мен няма разлика. И като бяха заедно, и като са разделени - не усетих промяна.При вас как е?
4
37
 
4
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Него нема ли да го хване рака като Стилян? Исками се да ходи на химиотерапия.
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Христина да е спокойна. Благо като стане на 50 и вече не може да вдига самолета, пак ще се върне при нея.
2
0
 
47
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Най-трудното нещо за така наречения Джисъс, е да си държи ципа на панталона затворен...просто човекът мисли само и единствено с долната си глава.
1
7
 
34
 
! Отговори
sky преди 8 години
Кой му пука за тая?

Спонсорирани публикации