Където не вирее самобръсначката, вирее модата

Космите под мишниците май пак излязоха на мода
18 юни 2015 20:33,
133

Снимка: izismile

Има тенденции, за които не се знае как точно са се зародили. Пример за това: обезкосмяването на подмишниците. Има и други тенденции, за които сме си направо сигурни.

Наскоро и Мадона, и Майли Сайръс не само се появиха на публични места с буйно окосмение. То беше и боядисано. И така модата тръгна по света...

Вижте в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: мишницикосмиокосмение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
0
 
! Отговори
abv преди 8 години
Потресаващо....
89
2
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
мнооо яко, мене ми е писнало от някви голи охльови, ама и за "подържани" минават дори
88
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствените, които могат да си позволят да не се обезкосмяват са естествените блондинки ;) При тях дори не става въпрос за косми, а за мъх и е даже сладко. Останалите- категорично не, особено в комбинация с дълга чуплива коса са като хванати от гората.
87
7
 
6
 
! Отговори
Eli преди 8 години
какви са тия космаци?! И това ако е мода...
86
4
 
8
 
! Отговори
😈 преди 8 години
Олее ужасТ....Дано не стане модерно наистина...Идва лято, горещини, пот...и миризми. Но трябва да призная, че тази с панделката ме разби...
85
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кончита Вурст е най-секси. Даже брада си има.
84
2
 
42
 
! Отговори
Бънди преди 8 години
Господ е създал и девствената ципа, ама малко жени я запазват до края на живота си. Въобще въпроса не стои. Както не е хубаво един мъж да мяза на гол *** така и ме е хубаво жена да мяза на Реджеп.
83
14
 
18
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Като гледам сайта е пълен с бабички привърженички на (Реджеп Иведик)Пускащи само минуси.... Абе ей миризливи гнусливи хора живеем в 21 век не в каменната епоха да не се поддържаме.В един коментар прочетох , бог ни е създал така и защо трябва да се бръснем , а бикчетата били само за мъже да си бръснат брадите...Бог като ни е създал така що пъ да не ходим всички като Робинзон Крузо.Ходете си както искайте с косми , миризливи , *яни гнусливи но по далеч от мен . Айде блъскайте минуси ***
82
9
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Дано не се възроди модата на космаланките. Независимо за гледане или ползване поне за мен космите не са приятни.
81
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Охаа!Аха да го преместя, ама не мога, щото вече е над колана!
80
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнуссс! И като вземеш, че се изпотиш... а, не! Вие ако искате, ама аз ще продължавам да си обезкосмявам цялото тяло! А номер 102, по твоята логика дай и да не се къпем, защото Господ не е създал шампоана, ама е създал въшките.
79
39
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ОКОСМЕНИ ЗАЩО ГОСПОД ГИ Е ОКОСМИЛ? ЗНАЧИ ГОСПОД НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛ??? ТАКА ЛИ??? САМОБРЪСНАЧКИТЕ СА ЗА МЪЖЕТЕ ДА СИ БРЪСНАТ БРАДИТЕ А НЕ ЗА ЖЕНИТЕ ДА СИ БРЪСНАТ ПОД МИШНИЦИТЕ И ВЕНЕРИНИЯТ ХЪЛМ. ЕДНО ВРЕМЕ БАБИТЕ ВИ ВСЕ СА СЕ БРЪСНА ЛИ!!!!! КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА НА КАЛПАВ Х.Й И ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.
78
3
 
30
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Изобщо не харесвам рунтави *** или мишници.Е то сигурно и с годините ставам придирчив де.Като бях на 20 години хич ми не пукаше рунтава ли е или не/то тогава повечето си бяха рунтави/.И не бяха толкова дашни тогава жените.Сега да си ученик или студент направо е рай.Ама като ги гледам какви са ***-дай им компютри или да се напият като ***.След години ще съжаляват за пропуснатите възможности,но ще е късно.
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А набузата има и брадавица с косъм.
76
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба ми на село е дори още по-натурална и секси. Тя дори мустаците не си бръсне. Дори има леко катинарче. Цялата е секс.
75
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#ПОВРЪЩАМ
74
15
 
8
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До осем инча до 80Предпазват ти мозъка. Космите са остатъчен дефект може да се каже - страничен ефект от хормоналната активност в тялото. Функция нямат никаква - ако имаха съществена функция степента на окосмяване щеше да е относително еднаква, а тя е много различна при различните хора. Дори напротив, голямото окосмяване задържа потта и точно това води до инфекция и раздразнение на кожата. А за естетика няма какво да говорим - като видя жена с рунтави косъмчета по ръцете и ми се повръща!
73
9
 
9
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До DeboraКакво общо имат космите с чистоплътността? Утре ако стане модерно ще си обръснеш ли главата?
72
1
 
43
 
! Отговори
8 преди 8 години
Един известен дизайнер беше казал,че модата я измислят грозните жени,а красивите са достатъчно глупави и им подражават.
71
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен ме кефят дамите с окосмени подмишници. Придава им вид на жена, а не момиченце.