Красота, изящество... Да, ама не!

Плувкини ни предложиха истински букет... от физиономии!
7 авг 2015 19:40,
25

Снимка: Reuters

Яркосиня вода, млади женски тела, красота, изящество... Да, но не и на тези снимки! Определено сме съгласни, че за момичетата е изключително трудно да запазят спокойни лицата си по време на сложните изпълнения, особено когато трябва да блансират телата си с тези на останалите в екипа и в същото време да си поемат въздух.

Но... не пречи да им се посмеем за веселите снимки, с които заляха световните агенции.

Иначе, честито на рускините, те грабнаха златните медали в синхронното плуване в третия ден на Световното първенство по плувни спортове в Казан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
синхронно плуващ преди 8 години
ако направите две салта под водата и вие ще изцъклите ...
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами опитайте вие а аз ще ви снимам- тогава няма да крякате.
11
0
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
При батърфлай не се вдишва на всяко загребване, драги.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моите почитания, но, тези "спортове" с оценките, са ми далечни - синхронно, художествена гимнастика и фигурно пързаляне. Това си е направо един вид развлекателно шоу - да репетираш цяла година. И после да гледам разни ядосани и вечно недоволни треньорки обхванати от някаква мания, сълзи, и благоволението на някакви си съдийки. дрън-дрън. Това са в повечето случаи субективни оценки и боричкания между съдийки - кой отбор да прецакат. Друго си е троен скок - скачаш, мерят, тва е.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
snimki 20 i 21 mi dokaraha rak
8
3
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 8 години
*** *** направо се уплаших
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я да ви видя на вас физиономиите след продължително време под вода? Евала за силата и издръжливостта на тези момичета! Само те и родителите им си знаят колко години тренировки са имали... Синът ми е плувец, аз - фотограф, да знаете каква му е физиономията след 15 сек без въздух след 25 метра бътерфлай...
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валерия, умна си... Да, ама не!Макар и красиво, макар и изкуство, това си е изкуство и то в среда, в която дишането е силно ограничено, а физическото усилие е огромно. Такива физиономии са съвсем нормални. Интересно ми е каква би била физиономията на *** като теб.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В съответствие с музикалността на композицията при изплуване с гримасите се изразява емоциолност , гняв,страх, ,омраза ,веселие .Ако е Болеро, естествено че няма да си ухмихнат а съсредоточен . Но това невежите не го знаят ,пък и сега като го узнаят -кел файда . Карай с рогата напред .Само че ще се изкъртят ,рано или късно .
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ,пьлни *** сте,аз не мога и 5 м да преплувам,а тия си правят вьв водата неимоверни неща и пак ниие сме с критиката си,,,нямам нито един близьк или близка в този вид спорт,но в други видове да,бедна ви е фантазия за какво става дума и какво значи тренировките всеки ден ,,,аз сьм офисен"пльх",но жената ми е спортистка,като видяхнатоварванията им всеки ден, разбрах ,че тя и й подобни имат невероятна воля и дух,аз не бих могьл да сесправя с това, браво на всичките ни спо
3
11
 
11
 
! Отговори
Пешо Секса преди 8 години
Отврат!!! Връщам ги.
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускините грабнаха златните медали в синхронното плуване не само в третия ден на Световното първенство по плувни спортове в Казан. Рускините обраха всички златни медали!
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са направо каскади от хорър филмите.