Кои мъжки модни тенденции жените мразят

Какво е мнението на нежната половинка от човечеството
20 авг 2015 20:54, Теодора Драгоева
2
Кои мъжки модни тенденции жените мразят
Снимка: GQ

Много разпространено е твърдението, че мъжете възприемат значително по-визуално, отколкото жените.

На пръв поглед, логичен извод от тази теория е да се смята, че един мъж е по-вероятно да оцени първо и основно външния вид на една жена, отколкото обратното.

Уви, това съвсем не е така. Колкото и да са важни останалите качества в една личност, нежните половинки далеч не пренебрегват как изглежда обектът на техните желания.

Даже напротив – макар и да не е очевидно, дамите преценяват цялостното излъчване и визия на един мъж много преди да е започнал какъвто и да е разговор.

В случай, че не искате да изгубите войната, без дори да сте влезли в битка, ето кратък обзор на мъжките тенденции, които жените ненавиждат.

1. Тениски със слогани

Да, всички тези модели със забавни надписи или карикатурни картинки са много забавни, но единствено докато са на витрината на магазина. Ако изберете да облечете подобно нещо на бар или на което и да е обществено място, не очаквайте кой знае какви резултати сред жените. В случай, че искате да изглеждате забавни, заложете на разговорите, не на тениските.

2. Всичко, което блести

Без значение дали това са лачени панталони, тениски с блестящи принтове или аксесоари, по-добре пропуснете. По-вероятно е да създадете впечатление, че нямате абсолютно никакво усещане за стил, отколкото да бъдете оценени с оригиналността си.

3. Костюми в цветно каре

Едно е да изберете карирана риза за слим дънките си, а съвсем друго нещо е да се облечете от глава до пети в подобен принт. Може да получите някое и друго одобрение от мъж, но не и от жена.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимена ни е, жените мразим мразещи мъже.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А па ние мъжете много мразим жени с дълги панталони и сандали - агати и селянията!