Никита - големият победител в Big Brother

Дамата с татуировките пребори Кирил на финала
11 сеп 2015 22:44,
139
Никита - големият победител в Big Brother
Снимка: Нова телевизия

Никита стана големият победител в Big Brother.

На финалната права останаха само тя и Кирил, но зрителите подкрепиха жената, която бе определена като най-многопластовата личност в този сезон, съобщи ”Нова телевизия”.

Дамата с татуировките и изключително силния характер поведе битка срещу неправдите и агресията в къщата.

Много често тя оставаше сама срещу трима мъже, които я засипваха с обидни думи, но устоя и успя да стане победител.

В неделя в ефира на Нова стартира Vip Brother.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: НикитаBig Brotherкирил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 63 ЩО ЗА УМ В ГЛАВАТА ИМА , ОТ ЧОВЕК ДА СЕ НАПРАВИШ НА *** , МЕРСИ ,ПРЕЗ ДЕНЯ СЕ ПЛАШАТ ХОРАТА ОТ НЕЯ А ЗА ВЕЧЕР , ДА НЕ ГОВОРИМ
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До: 62Ами то такива с общи наблюдения като теб са най-активните коментатори по всички теми в държавата и затова сме на тоя хал. Не знае за какво става въпрос, не е чул какво говори жената, ама я коментира. Някой да е казал, че не е суетна?! Всички са суетни. И ти си суетен. Или ти сутрин ставаш и се правиш на по-грозен? Нейна си работа дали се харесва. Но аз предпочитам да спечели човек, който един път не е нападнал просташки и винаги е изказвал аргументирано мнение. Другото е бау-бау.
43
7
 
29
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Ей, веднъж да победи доброто! Няма значение, че има татуировки и т.н. Тя просто има сърце и ум в главата, за разлика от останалите простовати наглеци. Може да имаш 10 дипломи, и пак да си ***. Заслужи си победата, добре че които са гласували, са преценили същността й.
42
5
 
15
 
! Отговори
Aeon преди 8 години
Жалко, че това момиче/момче се е обезобразило така.
41
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО ИЗБОРА СЕ ЛИЧИ ЗАЩО НИ МАЧКАТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ , НИЕ СИГО ЗАСЛУЖАВАМЕ
40
7
 
7
 
! Отговори
До: 62 преди 8 години
Не мисля, че се чувства добре. Самия факт, че си е причинила това в опит да бъде по-красива означава, че е много суетна. Резултата от опита е налице. Може да си е внушила, че е добре, но според мен просто е подтиснала ужаса си. Не съм гледал предаването така, че мнението ми се базира на общи наблюдения.
39
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах само едно от предаванията - предпоследното. Нямам представа какво се е случвало преди това, но ми направи впечатление, че Никита се държа много достойно за разлика от противницете си. Те не отговориха пряко на нито един неин въпрос, единственият им аргумент беше, че е неестествена(във физическият смисъл). Мисля, че победата и е напълно заслужена.
38
2
 
32
 
! Отговори
До: Луд с мотика преди 8 години
На теб може да не ти харесва на външен вид, на мен също. Но най-вероятно и ти за някой не си идеален. За външността всеки има право на избор. А и тя веднъж не е казала: Момичета, направете се като мен, а напротив - винаги казваше "Аз се чувствам добре". Накрая остана сама и пак спечели. А глутницата, състояща се от "най-образования" на Света и последователите му предимно от спортни училища се издъни заради липсата на аргументи. "-Киро, защо да съм двулична? - Бягай беее, глей на к'во приличаш"
37
7
 
5
 
! Отговори
Кс преди 8 години
Не само психиката и е многопластова, но и външността и като гледам е много пластова... или много - филър-ова по-скоро.Наистина трябва да си всестранно развит, за да достигнеш тази външност.
36
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТВПреди операцията е бил мъж !
35
23
 
17
 
! Отговори
ТВ преди 8 години
Предполагам,че скоро ще направи потресаващи разкрития, че е травестит.
34
4
 
25
 
! Отговори
mn преди 8 години
Радвам се, че Никита победи, особено на фона на тази банда комплексирани слабоумници. За съжаление, остана усещане особено от последните дни, че я лансират за победител от "продукцията" - постоянно се излъчваха нападките на останалите към нея и т.н. Дори и вчера нямаше истински защитници за някои от другите участници. Дано наистина е спечелила сама и достойно.
33
2
 
1
 
! Отговори
до 58 преди 8 години
На коя работа? Те са две работи.
32
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва много да си се намразил за да гласуваш за това нещо на снимката!
31
5
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ккавото и да е направила тази жена с тялото си си е нейна работа. Но простащината, глупостта, арогантността, наглостта и примитивната омраза бяха наказани. Това е важното!
30
41
 
35
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ИЗПИТАХ ОТВРАЩЕМИЕ ГЛЕДАИКИ МАЛКО ОТ ТОВА ДОЛНОПРОБНО ПРЕДАВАНЕ.ТАЯ НИКИТА С КЛОУНСКОТО ЛИЦЕ ОТ СИЛИКОН ЛИ Е ПРИМЕР ЗА МЛАДЕЖИТЕ?ЖАЛКИ СТЕ В ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ.ТЕЗИ ЕВРОПЕИСКИ ЦЕННОСТИ КОИТО НИ ПРЕДСТАВЯТЕ НЕ СТРУВАТ И ПЕТ ПАРИ.
29
41
 
19
 
! Отговори
Васил Люсиев преди 8 години
Рода сме с Люси Василева. Тя не е добре, като малка е падала от магаре , възнак и днес виждате резултата.Не съм гледал това предаване,но това което виждам на снимката ме отвращава.Някой може ли да каже нещото на снимката мъж ли е,жена ли е или е от третия пол ? Ако разполагам с това нещо на снимката ще го държа на синджир под навеса,където кучето ми да се учи на него.Може да добавя и Люси Василева за да станат тройка. Прощавайте,но тази тема "Биг Брадър" не позволява по друг начин да се пише.
28
3
 
57
 
! Отговори
люси василева преди 8 години
Какви типажи ни поднесе Брадъра-агресия,предрасъдъци,клевети,обиди,интриги лицемерие ето ти представителна извадка на българите затова сме на това дередже.Онези *** отбора на Цецо с глупавите си агресивни тиради добутаха скандинавката с татуси до финала то не е нужно да имаш Кириле само диплома трябва и акъл по добре изглеждаш без брада сега ако махнеш и килограмите и вземеш та пораснеш добре ще е за теб будала.
27
24
 
33
 
! Отговори
190км/х преди 8 години
На Мики Рурк брат му :)
26
12
 
65
 
! Отговори
Узунов преди 8 години
Българите са комплексирани и озлобени в голям % типажи, сродни с Цецо, Богданов и Кирил. Само заради обидите, които понесе от пишман епилираните мъжкари, тази жена е достойна за победа!