Мъж в кухнята = пълна катастрофа

Когато единственото, което може да се направи, е да се снима
28 сеп 2015 15:40,
40

Снимка: klyker

Според една теория мъжете са най-добрите готвачи, защото вкъщи не им се налага да готвят. С две думи - сами избират да готвят.

Е, произведенията в галерията не са на такива готвачи. Те са на мъже, на които им се е наложило да готвят. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: готвачимъже в кухня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Сега се запътвам да сменям престилката на колата-съкровището чуло странен звук вчера,а днес видях кората да виси.Когато го взех беше 45 кила с мокри дрехи при 177 ръст. У тях готвели отделно за нея. След две години "прояде" всичко сготвено от мен (имам закалка още от баба ми). Аз освен,че готвя и отсервирам-то тука е трика,а посудата още с готвенето да се мие.Това дето го давате е плод на пияни мърлячи от неизвестен пол.Приятелка вареше кренвиршите с обелките под чешмата,а яйцата в микровелето
27
1
 
2
 
! Отговори
Nona преди 8 години
Манджите са супер,но....след него се налага основно почистване на кухнята
26
0
 
6
 
! Отговори
Зиг преди 8 години
Без да се замисля, даже, се сещам за 4-*** познати / приятели - мъже, които са перфектни готвачи. Че има и зле - има. Както и при жените.
25
0
 
9
 
! Отговори
да да преди 8 години
Някои от снимките са такива, че само жена би го направила.
24
0
 
9
 
! Отговори
Една преди 8 години
Снимките са смешни, но заглавието не ми допада .Моичкият готви ,когато е свободен -обича да го прави и се справя много добре! Имам и доста познати,които готвят по-добре от жените си .Така че- сменете заглавието !
23
0
 
3
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До ИлианаПоздрави за поста ти.
22
0
 
4
 
! Отговори
П. Петров преди 8 години
Със същата увереност може да се твърди, че това са снимки на първите опити на начинаещи домакини да сготвят вечеря за мъжа си.Някой от нещата със сигурност са дело на мъже(притоплянето на пица с ютия), но други показват липса на елементарно техническо мислене, типично за повечето жени.Като цяло статията е сексистка и напълно си заслужава сексистките коментари.
21
2
 
14
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
МАРИЯ НЕСТЕРОВА = АБСОЛЮТНО КУХА ПРЕВЗЕТА ТЪПОТА С ЧЕРВИЛЦЕ
20
0
 
8
 
! Отговори
Батко преди 8 години
Нямам нито един приятел, който да е такава трагедия. Даже бих казал, че повечето готвят супер добре. Необходимо и достатъчно условие е жената да я няма поне една седмица и тогава гледай шеф Павел, Алекс и Марин.
19
1
 
13
 
! Отговори
Омонимен преди 8 години
Мъж в кухнята = Мария Нестерова - журналист.Те ти булка - Спасов ден.
18
0
 
6
 
! Отговори
ора преди 8 години
Глупости, като готви жената, все ме пита: Ама защо не ми стана яденето, нещо му липсва, продуктите калпави..Аз като готвя ме пита: Е, как го сготви толкова вкусно? А докато готвя и тя е около мене, все има: Сега защо слагаш първо картофите, неее първо се слага лука, .. много едро си ги нарязал.. нищо няма да стане.. и т.н. ама на края резултата е важен.В крайна сметка, тя се има за домакиня, аз пък за програмист...
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието трябваше да е: "Пияни руснаци в кухнята"
16
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добрите готвачи са всъщност мъже... Няма какво повече да говорим.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие пък да видите жена в колата - не пълна, а истинска катастрофа.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само не мога да разбера, какво му е на снимка 14, вие не сте ли си пекли, хамбургски салам или камчия на котлон, малко осмърдяваш кухнята, иначе е много вкусно
13
3
 
18
 
! Отговори
11111 преди 8 години
Тези снимки са продукт от гозбите на ЖЕНИ забравили тенжерата на котлона докато се ровят във Фейсбука да гледат кой къде е ходил с какви дрехи, с кого се е снимал и разни други женски клюкарски занимания......Ейй много манджи загори този Фейсбоклук!
12
1
 
19
 
! Отговори
Илиана преди 8 години
До автора Публикувате снимки и ги тълкувате по доста странен начин, тъй като никъде не става ясно, че тези "готвачи" са мъже. Статията е сексистка и дискриминационна. Няма ли редактори в тази медия?
11
1
 
17
 
! Отговори
Готвач преди 8 години
По глупава статия не бях чел.Защо тогава господа " интелигентни" журналисти 95% от главните готвачи и техните помощници са мъже .Жените масово ги ползват като кухненски работници и миячки .Аз лично не познавам жена главен готвач а имам доста колуги приятели с които обменяме опит.
10
1
 
23
 
! Отговори
no name преди 8 години
Глупости на търкалета. Това не са снимки на мъже в кухнята, а на *** в кухнята /независимо от пола им/ Нормален човек не би сътворил това.....
9
0
 
7
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Изобщо не е смешно... това могат да го сътворят само някакви специални хора и не мисля че трябва да им се присмиваме