Най-красивата и нежна армия – израелската армия

Където жените са равнопоставени на мъжете. Насладете им се!
Обновена: 29 сеп 2015 21:31 | 29 сеп 2015 21:31,
116

Снимка: klyker

Израелската армия е една от трите армии, заедно с тези на Норвегия и Еритрея, където жените са напълно равнопоставени на мъжете. Вижте част от дамите, избрали тази професия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
ETNA преди 8 години
В хотела, в който работя наскоро имаше един евреин с бг корени. Не говореше и дума български, но каза, че майка му приготвя таратор, баница и мусака. Каза, че и свинско даже си похапват :)
58
0
 
2
 
! Отговори
ETNA преди 8 години
За тези, които казват, че момичетата от снимките не са "типични" еврейки: то такива май вече няма. С толкова много народи са се смесили, че вече не може да се каже кое е типичната им черта.
57
1
 
0
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
А и да внимават да не попаднат в плен....ще падне джаскане ден и нощ....
56
1
 
0
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Болшинството не са типични еврейки....
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте част от дамите, избрали тази професия!Редакцията не знае ли ,че тези дами не са избрали тази професия ?Военната служба в Израел е задължителна и за жените !
54
3
 
9
 
! Отговори
палестинец преди 8 години
Най-жестоката, варварска и кръвожадна армия израелската армия
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В бъдеще българската армия може да стане като израелската т.е казармата да стане задължителна за мъжете и жените.
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държави произлезли от Стара Велика България- Унгария, България, БЮРМ, днешен Израел. В РФ има още няколко, с мюсюлманско вероизповедание. Когато Шаломов и Валцман обявят Велика Хазария на мястото на Русия и Украйна ще се появи още една.
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Членска карта 7мустаци си пускат само девойките от Атака
50
3
 
5
 
! Отговори
fck преди 8 години
Bacee nema edna grozna izraeltqnkite sa super! ! Ohaaaaa :))))) bati madamite
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехеее, ми те всичките като кукли бе... ега.си и армията. Вероятно просто са снимали професионални модели в униформи, за да си правят реклама. Такива хубавици не можеш ги накара да служат в армията.
48
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Вижте част от дамите, избрали тази професия!"не са я избрали те, защото в Израел армията е задължителна и за жени, и за мъже и е 3 години.Това все едно да снимаш в някой университет в БГ 20-годишни студентки.А тези русите еврейки действително са с руски, европейски корени, само религията им е различна- оригиналните евреи са като арабите.
47
9
 
16
 
! Отговори
питам? преди 8 години
Чудя се защо евреите са пръснати по целия свят и си нямат държава? Израел е със близо 70г.история и за голямо учудване не е призната за такава,но въпреки това съществува .Учудваме защо евреите са били гонени по целия свят още от времето на фараоните? Всяка държава е с хилядолетна история и култура даже и омразните мюсюлмани.В историята има много не казани истини.Защо Хитлер точно тях е искал да унищожи?
46
2
 
17
 
! Отговори
аз преди 8 години
Нека гледат нашите кифли .....
45
13
 
10
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Абе, не са лоши младите еврейки... Но като поотраснат и пуснат онияти ми мустаки, цици, ***... Особено тези чийто потекло си е от региона... Хазарките от Русия и хазарките от ЕС не са за изхвърляне... Много са секси препасали М16А1...
44
1
 
41
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
9. Имам повече уважение към общество, което обменя стотици врагове за един пленен свой, вместо такова, заменящо хиляди свои за един враг.10. Аз искам да живея в свят, в който не убиват жени и деца. Но ако това все-пак се случи, искам виновните да бъдат дадени на военен трибунал, вместо да бъдат черпени със сладкиши, от екзалтирана тълпа по улиците..
43
1
 
44
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
5. Не искам хора будещи се от воя на ходжа да победят такива, които знаят как се навива будилник.6. На мен са ми много по симпатични хора, които научавайки за флирт на дъщеря си, се хващат за сърцето а не за ножа.7. Аз мисля че е много по-правилно да похарча много пари за развод с жена си, вместо за да си купя жена.8. Без съмнение, по-добре разбирам онези, които погребат своите убити деца, а не тези, които размахват техните телца пред телевизионните камери..
42
5
 
50
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Десетте причини, поради които в арабско-израелският конфликт, аз съм на страната на Израел:1. В борбата между пиещи и непиeщи/алкохол/, взимам страната на пиещите.2. На мен повече ми харесват режими, при които лидерите могат да бъдат осъдени, вместо единстево убити.3. Взимам странат на хора, които обичат вицове за себе си, пред онези, които са готови да убиват за шега или карикатура.4. Аз предпочитам жени във военна униформа, пред жени в черен чувал...
41
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само дето никой не може да ми обясни как насред гнилия семитски ген, изведнъж се пръкват лица с кавказка външност...Това е все едно насред Африка, да се пръкнат бели европейци.Само глупаците още не осъзнават какви всъщност са хората в Израел...
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
blitz.bg/news/article/364332 още малко"красота и нежност"

Спонсорирани публикации