По "Кръстникът": Внукът на Готи с пищна мафиотска сватба

Джон Агнело и Алина събраха над $2,5 млн. на тържеството си
9

Младоженците преди тържеството. Снимка: Twitter

Внукът на легендарният мафиот Джон Готи - Джон Агнело, събра гангстерския елит на пищна сватба в замъка Охека в Лонг Айлънд, съобщават New York Post и Hollywoodlife.

Джон се венча за годеницата си Алина Санчес на тържество, сякаш извадено от филма "Кръстникът". Двойката е заедно от 10 години, като двамата имат привидно нормални професии. Алина е рехабилитаторка, докато официалният бизнес на Готи е изкупуване на скрап.

Безпрецедентни мерки за сигурност са съпътствали събитието, на което пристъствали над 500 гости. Охраната имала тежката задача да не се стигне и до конфликти между представители на различни кланове на мафията.

Младоженците пък събрали над 2,5 милиона долара в пликчета, които поканените оставяли в специална клетка. Минималната миза била 5000 долара, с което Агнело надмина своя чичо Джон Готи Джуниър, който бе определил "такса сватба" от 1000 долара през 1990 година.

Бащата на Готи-внук - Кармайн Агнело, също вдигал наздравици за сина си, въпреки че в момента го съдят за рекет. Според източници на изданието той е бил придружаван от двама представители на закона, които го довели от Кливлънд, където се гледа делото срещу мафиота, известен с прякора "Бикът".

Майката Виктория пък не пропусна да се похвали с кадри от тържеството в Twitter. Тя е разведена с Кармайн, а на церемонията била с гаджето си Джак Скалия, участвал в сапунени сериали.

Сред гостите са били актьорът Джон Траволта и съпругата му Кели Престън, колегата му Кевин Конъли, актрисата Деби Мазар, дъщерята на Робърт Де Ниро - Дрена и др. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
баси преди 8 години
Тия приличат на нашенски ***-чалгаджии...
5
1
 
3
 
! Отговори
aaaaa преди 8 години
E ako tva e italqnskata mafiq po dobre verno da ne i kachvate snimki che mi prilichat na poveche
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тея ц.. ъъ роми?!?!
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните, както и да се изтупат, отдалеяе си личат.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
законният му бизнес бил скрапярд :))))колко банално, очкавах да е лекар
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все бях чувал за хората в жълтите ви статии, но тия двамата за пръв път ги чувам. И това е тема на главна страница??? OMG!