Привлекателни и смели: Красавиците в армията

Вижте Топ 10 на най-красивите жени в националните армии по света
27 окт 2015 17:37,
21
Привлекателни и смели: Красавиците в армията
Снимка: bgonair.bg

В коя армия са най-красивите жени? Вижте класацията на Vigilant updates - топ 10 на най-красивите жени в националните армии по света.

На десето място е американската армия. Считано от 2012 г., жените съставляват 14% от американските военни части. Повече от 165 000 жени са вписани в активни мероприятия на армията. Над 35 000 от тях са офицери.

Девета е Чехия, където жените са неразделна част от въоръжените сили и в някои от техните позиции се оказват незаменими.

На осма позиция се нарежда полската армия. В момента има около 2 500 жени в полските въоръжени сили, със същите права като мъжете – да служат в полската армия, флот, военновъздушните сили и в специалните части.

Седма е британската армия. В нея жените се интегрират от началото на 90-те години, но не участват в основните бойни единици.

Жените войници в Пакистан заемат шеста позиция в списъка на най-привлекателните жени във въоръжените сили. Женското участие в армията стартира през 1947 г. През 2006 г. към военно-въздушните сили се присъединява и първият випуск жени-пилоти.

На пето място са жените в израелската армия. Присъствието на нежната половинка в отбраната на тази страна е задължително. Според статистиката около 31% от израелските военнослужещи са жени – три пъти повече от Великобритания.
 
Номер 4 в списъка са атрактивните дами от гръцката армия. За момента те служат на доброволен принцип, но предстои промяна в закона.

На трето място са жените от австралийска армия. Те са интегрирани в края на 1970 и началото на 1980 г. Женското участие е преди всичко в отбраната, но могат да се видят и в бойни части.

Широко разпространено е мнението, че момичетата в Русия са най-красиви: стройни, добре поддържани, с точната доза загадъчност и сила, играли са важна роля във военната история на страната си. Те са изпълнявали различни длъжности в армията в цялата руска история и по-специално по време на Великата отечествена война.

Румъния оглавява списъка от най-атрактивните въоръжени сили. Армията на северната ни съседка не може да се похвали с огнева мощ, но има много по-силно оръжие, което е ябълка на раздора от древността – най-привлекателните жени.

Вижте още по темата във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 4Защото са на мисия.
9
2
 
1
 
! Отговори
п-ки преди 8 години
п-ки разпрани по пагон ! иначе щ щ д!!!
8
0
 
1
 
! Отговори
аха! преди 8 години
Да не ви разправям какво става в израелската армия. ... * се като зайци по-цял ден .. кой където свари там го стовари. Извратена работаА що се отнася до палестинеца, никой не ги кара хамасовците да се крият зад бебешки колички под детски градини и в училища. Тъжно е че умират невинни палестински деца. Уж са братовчеди а все се трепят
7
0
 
4
 
! Отговори
666 преди 8 години
1. Румънки, а на фона на видеото Гръцко знаме се вижда.......
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отиде на фронта сама,... и се върна с три деца.
5
0
 
4
 
! Отговори
Мераклия преди 8 години
Мамалигарите направо да минават северната граница значи. Мамалигарките де. И да започва опознаване, разузнаване и обогатяване на генофонда на северната ни съседка.
4
13
 
15
 
! Отговори
палестинец преди 8 години
Израел няма армия. Има банди от убийци на палестински деца!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимката на N1 е Гърция а не Румъния.Снимките на Израел и Пакистан са разменени.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо в клипа ги няма полякините?!
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕТО ТОВА СА ВОЙНИЦИ. ИМАТ СИ БОМБИ И АВТОМАТИ ПРИРОДНО ДАДЕНИ. САМО ДА СИ ВЗЕМАТ ПОВЕЧКО ПАМПЕРСЧЕТА ЧЕ ДА НЕ ОМАЖАТ ПЕЙЗАЖА КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ИМ ПИЩЯТ КУРШУМЧЕТАТА ПОКРАЙ БОМБИТЕ.