О, не! Само не и моторна резачка за Коледа!

Комплект за препариране на плъх също не е добра идея
5
О, не! Само не и моторна резачка за Коледа!
Снимка: Reuters, архив

Моторната резачка оглави класацията на най-нежеланите от жените коледни подаръци, като в хитпарада фигурира и комплект за препариране на плъх в домашни условия, пише в. "Дейли мейл".

Класацията била поръчана от сайта LatestinBeauty и била изготвена въз основа на анкета, осъществена сред 3000 британски жени на възраст между 18 и 65 години.

В десетката на най-омразните коледни дарове влизат също машинките за подстригване на косми от носа, фосилите, интимните лосиони, портативните дамски тоалетни за ползване на открито, пръчките за риболов, кантарите, светлоотразителните жилетки за разходка на кучето.

Британските дами еднакво ненавиждали пуловерите с картинка на извънземно, антицелулитните кремове, четките за прах и комплектите за препариране на плъх при домашни условия.

Анкетата установила, че една трета от британките връщат обратно в магазина нежеланите подаръци, а една пета от тях ги "рециклират", като ги даряват отново на друга нещастница. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
? преди 8 години
Другари журналисти, желанията на българските жени не са ли важни?
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За моята съм купил електрожен резачката я готвих за рождения и ден
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отчаяно се нуждая от комплект за препариране на плъхове в домашни условия!!!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква мила подсказка за джихадско посрещане на Коледа.. давайте го по смело Днес-а, много сте проактивни. Което ме подсеща да не доближавам този сай около Коледа, кой знае за какво извращение ще са ви платили.

Спонсорирани публикации