Сравниха Ангела Меркел с принцеса Лея

Канцлерът е не само принцеса, но и генерал, ласкае я съпартиец
20 дек 2015 18:44,
52
Сравниха Ангела Меркел с принцеса Лея
Снимка: архив, Ройтерс

Генералният секретар на Християндемократическия съюз /ХДС/ Петер Таубер е сравнил канцлера на Германия Ангела Меркел с принцеса Лея, герой от космическата сага "Междузвездни войни", съобщи РИА "Новости".

В интервю за "Билд ам зонтаг" Петер Таубер е казал, че Ангела Меркел му напомня за един от главните герои на сагата, "защото е не само принцеса, но и генерал".

Продължавайки сравненията, Петер Таубер е отбелязал, че от канцлера на ФРГ човек има какво да научи, също както и от майстор джедай. "Тя е много проницателна, не позволява да я извадят от равновесие и приема нещата, които не може да промени" - казва генералният секретар на Християндемократическия съюз в интервюто.

От своя страна Асошиейтед прес информира, че в една от берлинските църкви днес се е състояла служба, посветена на "Междузвездни войни".

Протестантският пастор Лукас Лудвиг е казал, че той и колегата му са искали да покажат, че "Междузвездни войни" черпи образност от религията, а също, че "Библията и Църквата са част от нашата култура". По време на службата на църковния орган е била изпълнена музика от "Междузвездни войни".
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
lucas преди 8 години
Писаха ,че след филма антрисата в ролята на принцеса Леа станала порно звезда,ь тук ?????????
31
2
 
11
 
! Отговори
Брейвик преди 8 години
Предателката на европейските народи сравнена с принцеса? Не мисля.
30
3
 
12
 
! Отговори
2 преди 8 години
Що за политици управляват Европа....смешмици
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТКЪДЕ ЛИ ИДВА ТОЯ НЕГАТИВИЗЪМ КЪМ ТЕБ, А МЕРКЕЛ ?
28
2
 
3
 
! Отговори
33 преди 8 години
BIL SAM ZNAM ZA KAKVO GOVORISH NA BAHNHOF-a IM SAMO POLIZAITE BIAHA BELI DRUGOTO DJEY SI MAN TAZI POLITIKA NE E OT VCERA TIA SE VODI OT DALGI GODINI POZNAITE OT KOI?ZAPADNA EVROPA E ZIALATA TAKAVA
27
3
 
11
 
! Отговори
Заклевам се... преди 8 години
...ако на тази и сложат наметало с качулка , си става досущ сенатор Паплатин - самият Император.За принцеса Лея ще трябва да свали ПОНЕ 50 кила надолу. Сега си е чист Чубака - бременен.
26
1
 
9
 
! Отговори
,ау,е,ае преди 8 години
Ко, не? С Джаба Хътянина???
25
1
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха ха преди 8 години
Сигурно няма да ми повярвате но аз се задавих от смях само като прочетох заглавието и кашлях дълго, като същевременно ми потекоха и сълзи от смях.Дори нямам намерение да чета текста.Преди малко прочетох в друг сайт статия за "***" научни степени, които се раздават на килограм в някои нашенски "университети". От горния материал пък излиза, че в други държави използват нашенските похвати, за раздават друг вид прозвища на хора, които не ги заслужават!
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още едно доказателство, че германските политици не са у ред. И тия са най-влиятелните в Европа. Ужас...
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо на кравата и бил влажен погледа-защото я мачкали всеки ден по цИцата а пък я водели на бик един път годишно
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък я сравнявам с актриса от порнофилмчета където много "южни" мъже правят групов секс с застаряваща пълна бяла порно актриса.Мисля,че се наричаше "междурасов ганг банг"Изглежда и харесва.
21
1
 
34
 
! Отговори
аааааааааааа преди 8 години
ЕДНА ДЕМЕНТНА ,БЕЗДЕТНА СТАРА ЖЕНА С КОМПЛЕКС ОТ ВОЙНАТА ДОВЕДЕ ДО РАЗРУШАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ-ИДЕТЕ В ДЮСЕЛДОРФ -ПРЕДИ НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ В ЕВРОПА -СЕГА ПРИЛИЧА НА БАГДАТ-БУРКИ,ШАЛВАРИ И Т.Н. ПЪК КОЙТО КАКВОТО И ДА Я НАРИЧА ТАЗИ СКЛЕРОТИЧКА-ГЕРМАНЦИТЕ Я МРАЗЯТ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ
20
2
 
21
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз пък я сравнявам с ялова крава. Да видим чие сравнение е по- на място!
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онзи с мустачките не си е свършил работата!
18
2
 
21
 
! Отговори
. преди 8 години
Никой не може да измисли по-големи глупости от собствените ти съпартийци.Подобно на принцеса Лея, танти Меркел не е никаква "принцеса", но поне Лея не е била комсомолски секретар като Меркел. И като генерал не я бива- зяпа някакви карти, които и показват, но почти нищо не разбира. За сметка на това заради нея страдат много хора и ще страдат още много години.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен пък Хитлерка ми прилича на ген. Гривиъс.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mеркел е ционистка фашистка.
15
0
 
25
 
! Отговори
Бончо преди 8 години
Сина ми каза за Меркел, "Тоя е по грозен от Цецка Цачева".Децата не лъжат!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 21Тулски извини ме, че пиша извън темата но вчера си написал че Дейвид Бекъм ако не бил медиен продукт, тоест ако е играл по времето на Кройф и Марадона е щял да бъде никой? Играчът с най перфектното центриране в историята на футбола е никой? То затова ли сър Алекс го наложи в състава на Манчестър и в края на 90- те той и Райън Гигс бяха едно от най-добрите крила в света? Бекъм зарадо визията си и маркетинговата компания назначена от него стана и медиен продукт-факт.
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
меркел е с евреиски корени предошли от полша жалко за германия че няколко стотин години се управлява от мосоноционисти.