Козирозите са перфектните партньори

Вижте кои са 10-те причини за този факт
Обновена: 22 дек 2015 09:10 | 22 дек 2015 09:00, Теодора Драгоева
48
Козирозите са перфектните партньори
Кейт Мидълтън е Козирог. Снимка: Reuters

Има доста причини, които ще ви докажат, че Козирозите са едни от най-добрите и ценни хора, които можете да имате в живота си. Те са хора, които никога не се оплакват от нищо и които винаги ще са готови да ви пазят гърба.

Освен това те са тихият стълб на всяка една компания. Това са личностите, родени между 22 декември и 19 януари. Ето и какви са техните страхотни качества и характеристики:

Те са точни

Козирозите разбират, че е важно да бъдат някъде навреме, без значение дали е за бизнес среща или просто за вечер с приятели. Те изключително рядко закъсняват, защото не искат някой да си губи времето като ги чака.

Те са работливи

Козирозите имат тенденция да се превръщат в работохолици. Те просто имат вътрешна мотивация да свършат всичките си задачи в определения срок и по най-добрия възможен начин.

Те са логични и организирани

Тези хора са много логични и уравновесени. Те винаги разрешават проблемите в живота си по пътя на логиката. Освен това те са доста организирани, така че ако пътувате в тяхната компания, няма да ви се налага да мислите за каквото и да било – те ще са подредили всичко.

Те са амбициозни

Техните амбиции са по-скоро свързани с тяхното лично самоусъвършенстване. Те много държат на това да подобряват уменията си и да получават нови знания.

Те не са конкурентни

Тези хора никога не подливат вода на друг човек, за да се издигнат те самите. По-скоро са склонни да помагат и подкрепят хората около себе си, дори и да не са им супер близки. Те винаги са готови да предложат помощ и съвети, без да очакват нещо в замяна.

Останалите качества на тази зодия вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: козирог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
22
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Абсолютен stubborn asshole.Личен опит с мъж. Това е грубата версия на инатливите Телци.Не бих си го причинила за партньор. Жаме.
17
3
 
21
 
! Отговори
= преди 8 години
До КозирозиИ аз смятам така.Струва ми се,че е с мен по задължение,не показва чузства стои на дивана като манекен цяла вечер.
16
13
 
27
 
! Отговори
Козирози преди 8 години
Отвратителна зодия ! Ни се води ни се кара ни разбира ... и само информативно , с възрастта се влошават.
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЕВА - използвачи, щедри на чуждото: раздават го с щедрост за да се покажат като великодушни пред всички. ВОДОЛЕЙ - разбират всичко и всички, не тръгват срещу никого, за да могат свободно да паразитират върху всички. КОЗИРОГ - работи зверски, за да могат останалите 11 знака да се правят на щедри с неговите постижения, което е достойно за съжаление. И не е справедливо. ( но спомнете си Христос, роден на 25 декември )
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стиснати зодии са:N 1 - Рак / Cancer / ( черна дупка - от него нищо: само поглъща )N 2 - Риби ( увъртаща стипца )N 3 - Лъв ( колосална стипца )N 4 - Близнаци ( класически стипци )N 5 - Телец ( давам - но връщаш и аз не забравям )N 6 - Овен ( безпардонни егоисти: Дай! )N 7 - Скорпион ( потайни злобни стипци )N 8 - Стрелец ( алчни материалисти )N 9 - Везни ( цинични стипци )
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВанкатаАз съм козирог и имам брак вече 27 години. Но почти всчките ми познати от други зодии успяха да се разведат. Това не зависи от зодията, а от човека.
12
2
 
31
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Абе трябваше язека да си взема едно старо гажде Козирог, че моята стрелкиня, ни домакиня, ни точна, ни работлива, ни еб..ва. Само любовници и се въртят в главата.
11
20
 
26
 
! Отговори
Язека преди 8 години
Точно Козирозите са най-големите убитаци в целия зодиак.
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз обаче съм инат. Това си го признавам като негативно качество. А колкото до това, че сме стиснати, както е казал номер 13, ми аз явно съм сгрешен козирог. Обичам да харча и за близки и роднини, но и за себе си.
9
2
 
35
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Стиснати сме - затова имаме. Но! Склонна съм да не купя нещо за себе си, но да купя за семейството или партньора си.
8
8
 
29
 
! Отговори
vvv преди 8 години
Перфектни - хубаво, но партньори - не!
7
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тези зодии, бре! Всичко завиди от отделния човек. Как може да имам няколко приятели от една и съща зодия и да са с коренно различни характери и поведение? Заврете си зодиите знаете къде!
6
13
 
25
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Козирогът не е алчен, но е много стиснат.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 4 от 5 Взе ми думите от устата
4
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само положителните му качества сте написали, а нещо да кажете, че аз не познавам козирог , който да не е стиснат и до известна степен егоист? А познавам 5-6 човека- до един са такива.
3
4
 
34
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Имам само трима познати козирози... , с осем брака общо.
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирогът веднъж разсърди ли се на някой трудно прощава.
1
4
 
21
 
! Отговори
loko plovdiv преди 8 години
Щом е така значи няма нито един развод при козиризите. Ех тези хороскопи. На базата на какво ги измислят? Звездите, видения , на базата на имизлици или на стари такива.