Нова диета ни прави по-слаби, по-умни, по-добри

Тайната – специално кафе с масло
31 яну 2016 21:17,
20
Нова диета ни прави по-слаби, по-умни, по-добри
Снимка: архив, Ройтерс

Може ли кафето да ни помогне да отслабнем и да подобри умствените ни способности? Именно такава е претенцията на автора на нов хранителен режим, който напоследък е много популярен в САЩ, предаде Франс прес .

"Bulletproof diet стимулира мозъка, увеличава енергията, прави Ви по-добър баща, по-добър приятел и по-добър човек", уверява създателят на въпросния хранителен режим Дейв Аспри.

Неговата "чудодейна напитка" Bulletproof Coffee е съставена от кафе без микотоксини (появяващи се при ферментацията миниатюрни гъбички). Към кафето са добавени една лъжица масло и няколко капки пречистено от триглицериди олио.

"Изпивате сместта сутрин и за известно време изобщо не Ви хрумва да посегнете към хранителен продукт. Мозъкът получава нужната му енергия, която не е свързана с консумация на захар, гладът изчезва и се чувствате релаксиран. Освен това отслабвате, защото метаболизмът е налице, а не ядете между обедите и вечерите", поясни Аспри, който роден в САЩ, но живее в Канада.

Той бил осенен от идеята по време на посещение в Тибет през 2004 г. Там му предложили да изпие чаша чай с мляко от як, защото се почувствал зле вследствие на ефекта от голямата надморска височина. Аспри бил впечатлен от напитката и решил да я приспособи към начина на живот на Запад. В САЩ, където една трета от жителите са затлъстели, Bulletproof Coffee е на мода. Някои знаменитости, като актрисата Шайлин Удли и телевизионния водещ Джими Фалън, се изказват възторжено за новата напитка.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Маслоотслабванекафе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименUjas 6tom ve4e,xranite i napitkite se delqt na dqvolski, na beli i 4erni..neznam kakvi ste vie be xora???
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сутрин пиете от вълшебното кафе на цена 30 $ за доза, с една супена лъжица масло, след това закусвате десетина понички от Дънкин Донътс с литър прясно мляко, на обед похапвате пица с бекон около килограм, с гарнитура пържени картофки и кола, следобед кило сладолед и десетина мъфина със шоколад, за вечеря- по избор кило ГМО стек, пържено ГМО пиле или десетина чийзбургера с гарнитура пържени картофи, обилно полети с кола и бира, за десерт кило шоколадова торта, и така за 10 дни се свалят 20 килограма.:) И да не забравяте хлябът задължително да е със захар, а всички продукти ГМО.
11
0
 
7
 
! Отговори
верно е преди 8 години
От кафе с масло се отслабва много силно .Кафето може да е всякакво ,но маслото тряБва да е рициново!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сместа е с едно "т". Защото идва от "смес". Ако беше "смест", тогава щеше да става "сместта", както сте го написали. Журналисти сте, български език и литература сте учили, срамота е.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния трик за измъкване на пари на пари от мозъчно затлъстелите хамерианци. Глупости на търкалета в Тибет хората вярно пият чай с масло от як, с дребната подробност, че са вегетарианци и не консумират месо, отделно, че при онази надморска височина няма и кой знае какъв избор на растителна храна просо, леща.А колкото и кафе с масло да изпиеш, после като мушнеш за обяд 5-6 двойни бургера с пържени картофи и литър диетична кола, а за вечеря стек от килограм месо с няколко литра бира и кола, пак ще си останеш дебело прасе.
8
1
 
7
 
! Отговори
георги преди 8 години
От американци ще чакаме полезни за здравето неща - как пък не! Най-добрия начин да бъдем здрави и да изглеждаме добре, е да се храним повече с плодове и да спортуваме по-често. Ако сте *** и дебели като американците пиите кафе вместо да закусвате. Закуската е най-важното хранене
7
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Не зная дали ще отслабна, но поне ще ми е весело. Да му мислят колегите, на които ще им лъхам на бъчва.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Novino ot predi 1 godina. Strashni ste
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1С тази "диета" до една година ще си неизлечимо болен.А ако се върнеш към предишното си хранене пак ще станеш 79+.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такова нещо като диети бе ръбове!Има "ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ" и то е за цял живот.Диети има при Др Емилова за БАЛАМИТЕ та да им събира паричките.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
> Изпивате сместта сутрин и за известно време изобщо не Ви хрумва да посегнете към хранителен продуктХаха, ами аз ще си купя един грам амфетки и ефекта ще е съшият :^)
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бързо да докарат в БГ Парламента, че там има сериозна нужда от отслабване и поумняване.
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз имам по- полезна диета 2 кила вино с една пържола за деня!- Не се бъзикам. От 2 месеца от 79 кила станах 68.