Как се променят мъжете, когато се появи жена

Държат се много глупаво, ядат повечко...
Обновена: 22 фев 2016 20:47 | 22 фев 2016 20:25, Теодора Драгоева
21
Как се променят мъжете, когато се появи жена
Снимка: Outnow.ch

Не може да не сте забелязали, че повечето мъже променят поведението си, когато са в компанията на хубава жена.

Някои от тях засилват своите „алфа“ черти, демонстрирайки мъжкарство, други залагат на чувството си за хумор и в опит да накарат жената да се смее повече, превръщат всичко в шега.

Трети пък започват да се държат глупаво и непохватно.

Многобройни проучвания показват, че присъствието на една хубава жена може да промени поведението на всеки мъж дори и той да е обвързан.

Ето и 7 от най-безумните начини, по които мъжете реагират около красива дама:

Мъж, наблюдаван от хубава жена, започва да се държи глупаво

В едно проучване от 2009 г., холандски изследователи са правили тест с група мъже, които са вярвали, че са наблюдавани от една хубава жена. Повечето от тези мъже всъщност са загубили способността си да мислят и отговарят бързо и ясно, и като цяло да реагират адекватно.

Повечето мъже ядат повече от обичайното, когато са на среща с жена

В проучване на Университета в Корнуъл, изследователите прекарали доста време в един италиански ресторант, за да наблюдават хранителните навици на мъжете. Те открили, че като цяло, мъжете, които са били на среща с жени са яли с до 93% повече храна, отколкото мъжете, които били в компания на приятели или сами. Причината за това не е ясна, но според една от теориите, момчетата стават твърде нервни около момичетата и затова хапват повече.

Мъжете харчат повече пари, когато няма хубава жена с тях

Въпреки че повечето мъже са склонни да си харчат парите, за да зарадват някоя красива жена, истината е, че повечето мъже се чувстват по-спокойни да харчат парите си, когато са сами. Изследователите са открили, че представителите на силния пол стават по-конкурентни, когато наоколо има по-малко жени. Тогава те искат да парадират с богатството и статута си, именно за да изпъкнат пред другите мъже.

Вижте останалите промени в мъжкото поведение тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
17, знаеш ли за какво друго се сещам като те чета? Ходи си поръчай някое дете, ако нямаш, да е като от корица. Ама добре до го избереш,да е красиво, направено от генните инженери. Само душата му откъде ще я поръчаш не знам. Сигурно от някоя празна бъчва ,откъдето се пръквате всички, които много копнеят да бъдат корици и не са съгласни на друго освен коричено повърхностностно празно и пр-осто като тях.
12
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
17, "Особено щом вече си съгласна и на такива, дето не са като от корицата."Само с това изречение доказваш колко си коричен, коръчков, повърхностен. Ходи си търси корицата и се облепяй с корици. Некролозите също са корици. Дано си красив и там. Много е важно за такива повърхностни хорица. Отвън красиви, отвътре гнилоч.
11
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
16, аман от хора-корици, драги! От позьорщината им, от селфитата им, от навирените им носове навсякъде, от точещите наивни лицемерни думички в очите им , гримираните и фризираните им лица, студени, фалшиви, изстинали, статуи. Гледаш го красив, красив, а като го опознаеш отвътре гнил. Празни хора, празни думи, празни. Съжалявам, аз подобни хора не харесвам. Предпочитам гълъби и котки пред такива. Ходи се снимай и се мажи пред огледалото. Въобще не ми пука дали се влюбваш или не. Изобщо.
10
3
 
13
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аз не знам как се държи мъж, когато се появи хубава жена. Харесвам хора, които не са като корици на модни списания. В тях има тръпка. Там е природата. Там няма фалш и показност - ооо, колко сте красиви! Като в приказка! ООО! хахахах По-важно обаче как се държи мъж, когато се появи жена, в която е влюбен. Няма такова удоволствие да наблюдаваш мъж и жена, които много се харесват и външно изглеждат като пълни деби-ли, обаче там има любов. Котките или гълъбите по красота ли се намират бе, тюфлеци?!
9
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
11, я пак?хаххахахахаха кой ше ме надене? Джеки?хахахахаха
8
4
 
3
 
! Отговори
DDD преди 8 години
Мъжете харчат повече пари, когато няма хубава жена с тях ...100 процента :D Ако е някой качур освен за алкохол незнам за какво друго ще похарчиш парите :D
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А като няма жени стават агресивни и се наливат с алкохол.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе кфо ше я гледа, напрао с патарока в атака. И още в първите крачки се е подмокрила.
5
2
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Да. Има го и обратният ефект. Като ядеш целина, езикът изтръпва и онова се издърпва напред.Пробвай!
4
5
 
2
 
! Отговори
:) преди 8 години
До Анонимен 2Наистина ли има сухожилие, което свързва езика на мъжа с онзи му атрибут?Или си правиш майтап?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пораства им ***.
2
1
 
7
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
Никак не ми е трудно да се държа глупаво!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на това се вика започнато и недовършено проучване .Не знам по каква причина не са успяли да го довършат ,най вероятно липса на компетенция.