Средновековен замък? Не, просто апартамент в Магадан

Кич или уникален интериор? Преценете сами
28 фев 2016 17:17, Красимир Ангелов
47

Снимка: pisez.com

Всеки апартамент има свой стил, дело на неговия собственик или обитател. Едни са с прекрасен модерен дизайн, други просто изглеждат вехто заради старото обзавеждане, а трети... трети направо са ретро.

В следващата галерия може да видите един съвсем обикновен апартамент от 78 квадратни метра в руския град Магадан. Уникалното в него е неговият интериор.

Кич или уникален изглед? Преценете сами в следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои от панелените плъхове решиха да се подиграят с непознат човек, който е решил да направи нещо по-различно от униформеното. Да развихри фантазията си, да го изработи сам. И то къде? На края на света - до Охотско море. Човекът е доста интелигентен. Вижте "минигалерията" му - само 18 век! Питам, някой от присмехулниците знае ли кой е Гейнзбъро? Май че имаше и Лиотар. Кой е Лиотар? Знаете ли, чалгарски душици? Нищо не знаете, за нищо не ставате, освен да се глумите! Този човек ми е симпатичен!
33
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
Предполагам, че в Индия това се цени виското. Аз обаче не мога. Една копривштенска къща за мен е по - стилна, но аз не съм индиец.
32
2
 
3
 
! Отговори
az преди 8 години
кич е , само банята що годе бива
31
1
 
9
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
Нещо немога да разбера пишештите отдолу--до вчера пищяхте,че руснаците били вече супер бедни--днес това било кичозно....Истината е,че ако вие имахте такова жилище-щяхте постоянно да качвате фото в Фейса(сурат тефтера) със някоя фолк-па..ча............Ама нали става въпрос за руснаци--трябва да се плюе...Еми така му харесва на човека-има възможност да си го позволи--що пък не....--Право на избор и възможност.....
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тежки и големи мебели в малко пространство. Стилът е кралски безспорно, но не на мястото си. Поне капака на тоалетната чиния да бяха затворили.
29
0
 
1
 
! Отговори
Миро преди 8 години
Съгласен съм с 4. Чели ли сте Чехов?
28
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живо ИГЛУ което за руснак от МАГАДАН може и замък да е Тия не са от най умните
27
8
 
12
 
! Отговори
Мариян преди 8 години
Супер потискащ апартамент...
26
4
 
2
 
! Отговори
mhm преди 8 години
brutalnata *aniq..
25
3
 
19
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Би било интересно да покажете цялата стая. Така предадена част от нея, може да се каже че предметите са струпани тенденциозно, именно за да се даде отрицателна мисъл. Както и да е. Става дума за богат дом. А иначе руската дърворезба на къщи и къщички, руската архитектура и култура са изключително красиви. Изключително!
24
0
 
5
 
! Отговори
Бг преди 8 години
Има някакъв стил в това което е направено, но понеже е изпълнено с много лоши/евтини материали, повече бие на кич... Иначе апартамента кърти мивки и плочки... :)
23
7
 
4
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 8 години
Славянска им работа.По цял свят славяните са така.Претрупано накрасено чак те заболява глава.На три континента съм влизал в славянски дом повярвайте ми така е! За едни от нас е кич за други висок стил.Вкус.
22
2
 
14
 
! Отговори
Румби преди 8 години
Липсва ми килимчето на стената, но и без него ми се напукаха очните ябълки от видяното. :))))
21
1
 
1
 
! Отговори
да преди 8 години
До АнонименТоалетната чиния със сигурност е позлатена.
20
2
 
2
 
! Отговори
он преди 8 години
До тяТова говори само за Вашите умствени способности.
19
6
 
17
 
! Отговори
Пътешественик преди 8 години
Не знам дали е кич обаче някак си топли като знаеш,че на повече от 10 000 километра има братски славянски градове чак на Тихия океан!
18
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари и другарки.Ако замените златните боички с червени и смените иконите с портрети на ленин,сталин и другарят Тодор можете да си направите мавзолеи в Люлин и Младост. И квадратурата пасва идеално.
17
10
 
13
 
! Отговори
до 17 тя преди 8 години
Не се напъвайте да обяснявате каквото и да било, тези дето са ви маркирали минуси са евроатлантически дрогиранти и разбират само от " весели таблетки и бял прах" .
16
6
 
19
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
Ееее, не! Това е върха! То бива кич бива, ама това е мегакич!Не знам, нямам думи да го опиша какво е!Тук по-рано са написали християнство било не нам ко си било, икона във всяка стая ималоЕ да, във всяка стая има икона, а в тоалетната Сфинкс! Точно над тоалетната чиния! Никак не е християнско май?Не ги разгледах снимките внимателно, но не бих се учудил ако видя и мюсюлмански полумесец!Или както е казал Тютчев: Умом Россию не понять!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В "Наша Раша" апартамента на ония беше къде, къде по-луксозен.