Горещо с Мелания Тръмп: От бикини модел до Белия дом

Жената на Доналд Тръмп с доста провокативни сесии
16 мар 2016 09:52, Теодора Драгоева
26
Горещо с Мелания Тръмп: От бикини модел до Белия дом
Снимка: GQ

Мелания Тръмп може да стане първата президентша на САЩ, която е позирала полугола за различни списания и която е коментирала в интервютата си своя "невероятен" сексуален живот.

Съпругата на Доналд Тръмп, който в момента води надпревара за Белия дом, определено е красива и секси, но е далеч от култа на американците по отношение на стилната и изтънчена Джаки Кенеди или на елегантната и интелигентна Мишел Обама.

45-годишната Мелания е бивш модел и е родом от Словения. В момента тя се занимава със своята собствена компания за луксозни бижута и часовници и е отдадена майка на 9-годишния си син Барън - най-малкото дете на Доналд сред 5-те му деца (от три жени).

Според социологическите проучвания в САЩ модерната госпожа Тръмп изглежда твърде добре за първа дама. Тя е обаятелна, но е посягала към пластичната хирургия, което е противоречив сигнал.

Освен това тя има пищен, кичозен стил, като само булчинската ѝ рокля, с която се омъжи за Доналд, струваше 200 хиляди долара.

Вижте провокативните снимки на г-жа Тръмп тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Мелания Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
първата на чичо/Сам/ преди 8 години
До Анонимен#22e-e, то се вижда с кого е спала . Няма нужда от коментар .
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази, поне за разлика от Клинтън, не е спала със секретаря си и не е гръмнал скандал в целият свят. И снимките и са много далеч от провокативни. Мъжете президенти могат да си тикат... пурите където искат, ама щом е жена, не може да си показва дори раменете и краката, така ли?
15
1
 
4
 
! Отговори
плейблейка преди 8 години
Плейшматка ли беше , нещо такова. Преди да нашуми тая дума в медиите на свинете Пеевски им казвахме п.ро.сти.тут.ки. Тази е първата на САЩ.
14
1
 
18
 
! Отговори
Ася преди 8 години
На тази жена Господ и съдбата са й написали "Отличен 6" - нека се показва, нека е хубава, ама пък и умна. Изглежда, е кадърна да бъде съпруга и майка, съответно - бизнесдама, а защо не и Първа дама? Да не искате да е е някоя повлекана, с ниски токове,подстригана, модел "паница"и коса на клечки!Пък и, тя е била модел - работа, като всяка друга Хубавата жена е наслада за очите!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Durta mastiq
12
0
 
3
 
! Отговори
много си мъдро преди 8 години
До Анонимен#9Сигурно ако дъщеряти се развява като самодива и се предлага на всеки изкукуригал дядка с по-дебел портфейл ще си пак на същото мнение.Е, може , не те познавам лично. За нормалните родители това е неприемливо .Всъщност точно това е смисълът на възпитанието и образованието, каквито цели си поставят институциите в една държава - Превенция На Покварата . Това е в светските общества. Иначе в религиозните и съответната религия. А ти си аут от всякъде .
11
0
 
5
 
! Отговори
много си мъдро преди 8 години
До АнонименСигурно ако дъщеряти се развява като самодива и се предлага на всеки изкукуригал дядка с по-дебел портфейл ще си пак на същото мнение.Е, може , не те познавам лично. За нормалните родители това е неприемливо .Всъщност точно това е смисълът на възпитанието и образованието, каквито цели си поставят институциите в една държава - Превенция На Покварата . Това е в светските общества. Иначе в религиозните и съответната религия. А ти си аут от всякъде .
10
1
 
9
 
! Отговори
уродщина преди 8 години
Тази е от "успелите" златотърсачки . Неуспелите ги има на клипчета за посмешиште . Нещастие са всичките . Точната дума май беше уруспии .
9
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
За Тръмп гласуват същите които го правят и за Белия бродник в България. Най-бедните и най-необразованите, то и за това никой не го смяташе за заплаха, щото човека е клоун. За съжаление обаче тази прослойка от американците е доста голяма и неочаквано Тръмп стана водач в партията кото традиционно не се интересува от бедните. :)Че ще е тотална издънка няма спор, но като човек на когото не му дреме кой управлява САЩ, ще ми е забавно да видя какво ще стане, най-малко добре ще се посмея. :)
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Противниците на Тръмп са в амок и вече се чудят какви долнопробни компромати да извадят, само и само американският народ да не гласува за него. Жалки са. А народа е наясно какво да прави. Тези избори ще са доста интересни.
7
4
 
24
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
"елегантната и интелигентна Мишел Обама" - ХАХАХАХАХА! :D :D :D
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,...елегантната Мишел Обама.'' Боже, тази облечена като панарджиска муна дама!!!???? Пред хамериканците, разбирам, но на хората да го пробутвате!?!?
5
5
 
26
 
! Отговори
е преди 8 години
Страхотна жена, кое е провокативното? Може би това, че е страхотна жена?
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да са провокативни снимките? Красива жена с малко дрехи.По мое мнение всички красиви жени трябва да са облечени по такъв начин.А това че някои са с лабилна психика и смятат това за покана за секс си е проблем на обществото.Като почнат да ги затварят в лудница с прилежащата терапия нещта ще се оправят.
3
0
 
29
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Как беше оная песен - Дърт козел млада върба лющеше" ... дърт, ама богат, иначе никва върба...
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия американци големи интриганти , какъв им е проблема , ако иска гола ще се снима , нали уж демокрация , или май всичко е една илюзия , на когото както му е удобно
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бравос!Чичко Дон колко ли баджанаци има....?