Призрачен, но величествен – Невърленд днес

Ранчото на попиконата Майкъл Джексън пустее. Вижте го!
17 мар 2016 19:11,
12

След като вече покойният Майкъл Джексън беше обвинен в блудство през 2003 г. полицията затвори ранчото Невърленд под предтекст, че има редица нарушения там.

Четирима души, наричащи себе си градски изследователи, посетиха ранчото Невърленд, за да видят как изглежда сега то. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кузов : Да видим твоят "Невърленд" и постиженията ти, днес сигурно и някое добро дело си извършил..... а да ти нямаш Невърленд, имаш клавиатура по която пишеш пълни глупости, и хората тук, които желаят да се информират са принудени да ги четат. Г.л.у.п.а.к.о. *** и се информирай малко и покажи уважение към хора постигнали и дали нещо на света.
7
9
 
0
 
! Отговори
Кузов преди 8 години
От снимките са видни предпочитанията му: 10-13 годишни, от мъжки пол.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
toy ne pochina a go premahnaha, nqkomu beshe neudoben
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз израстнах с песните му.Когат бях малка, майка ми ми подари една книга "Историята на фамилия Джексън" там от птичи поглед беше снимано имението му, уникални фотографии бяха поместени там. Когато почина наистина ми стана тъжно, най -вече за начина по който го унижаваха приживе. Сега дома му изглежда призрачен и разрушен, като самия него преди да си отиде. Дано си на красиво място лунен пътешественико.Музиката му е вечна.
4
2
 
30
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Майкъл Джаксън умишлено беше унижен с тези твърдения, тези, които го изфабрикуваха, знаеха, че той обича децата и това ще го заболи..... Това беше работа на онези, които ги беше страх от влиянието му върху масите и заради нещата, които проповядваше в песните си.....
3
0
 
40
 
! Отговори
dan преди 8 години
То едното дете (което го беше обвинило) си призна, че е излъгало, но той вече не беше между живите. Бащата накарал детето да лъже и хоп 20 милиона долара обезщетение.
2
0
 
46
 
! Отговори
koko преди 8 години
Разказаха му играта на човека с тези недоказани обвинения, бил такъв-бил онакъв.Сега вече го няма-поздравявам Ви с Rock with you :)
1
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моете лично мнение... Майкъла си е дете по душа и единствено злорадставнията и медиите успяха да го изкарат такъв... какво ли не унищожават, но думите са за това да удрят в душата на човек...