Седем пъти мисли, веднъж се... татуирай

Дали тези хора харесват все още рисунките върху телата си?
Обновена: 20 мар 2016 21:09 | 20 мар 2016 21:04,
24

Снимка: klyker.com

Хората си правят татуировки, за да изразят себе си и да бъдат по някакъв начин уникални. Искат да се покажат различни, но резултатът не винаги е положителен.

Разгледайте в галерията снимки на татуси, които не са съвсем майсторски изпълнени, а притежателите им могат и да съжаляват, че ще ги носят цял живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
чисто тяло, чист дух преди 8 години
Изразявали себе си чрез татуировки - е, вярно е-поне глупоста си личи от пръв поглед или ако не е глупост, то са комплекси и желание да те забележат. Нарастващата мания за правене на татуирвски заличава всякаква оригинално и идентичност на индивида. Хората се страхуват да бъдат себе си и чрез татуировките се надяват да блеснат - но не става. *** е, че татуировките се махат трудно и остават грозни белези, но кой ти мисли....мисли....мисли!
17
0
 
4
 
! Отговори
dp преди 8 години
А бе който иска да се татуира си е негова работа разбира се но така и няма да разбераотде идва тоя зор да се обезобразяват.Толкова ли няма бои и временни "татуировки" та да не е толкова неревизуемо плесканетопо кожата на човек.
16
4
 
6
 
! Отговори
пешо преди 8 години
всеки да си прави каквото иска, тялото си е негово. нямаме право да обиждаме или съдим. от друга страна, имаме право да го смятаме за грозно и да изразяваме мнението си. просто никой не бива да се налага над другия и да му казва как да живее живота си. не сме вече комунизъм, та злите бабички да регулират всичко и нищо да не се променя.
15
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живея на село,татуиран съм доста и изкарвам на месец по 1500лв. със знанията си в чист готин офис...А вие тук се дървите кой колко комплексиран бил,а сте някакви роботизирани смешници...Ако това да правя каквото си искам с тялото и да живея на село ме прави жалък,не знам за вас какво да кажа бедняци долни...
14
6
 
4
 
! Отговори
Pitbula преди 8 години
Има татуси които симворират някои неща например ако си нарисуваш дракон той е символ на огъня с една дума правиш си каквото ти харесва на тебе не е важно какво ще кажат околните?!?
13
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типични хамерикански, умопобъркани дрънгели...
12
2
 
21
 
! Отговори
Аве преди 8 години
И м.а.й.м.у.н.а ли почнахте да цензурирате уе ...
11
10
 
29
 
! Отговори
Аве преди 8 години
... преди години само неграмотните брадчеди се шареха ... ся започнаха сички чалгаджийчета да се шарят като великденски яйца ,защото няма да са подолу от братчедите я ...... *** като минат годинки и провиснат сланинките тръгват да ходят с поло през лятото щото мязат на *** на гъзъ ...
10
33
 
20
 
! Отговори
съвсем нормален преди 8 години
Аз пък харесвам майсторските татуси, а мацките с татус направо ме кефят!!
9
10
 
25
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Поглеждаш се в огледалото и като не се харесаш, отиваш да се татуираш. Един вид разхубавяване.Иначе, ако си помисли човек...ако Господ искаше да сме татуирани, щяхме такива да се раждаме. Нъл така?
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам няколко познати с татуси от казармата, като качество са подобни на тия. Като се има предвид, че няма да се измие с вода, поне дай някой лев да е като хората. Дори не разбирам защо някой би се дамагосал като животно. Винаги ми е било ултра комплексарско, ако няма с какво да впечатлиш хората около теб, това не е начина.
7
2
 
18
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
а на мен най са ми смешни "мъжкарите" с вдигнати ръкавчета показвачи татуирана ръчичка голяма колкото бебешко кутре!
6
10
 
46
 
! Отговори
Херцог Трън преди 8 години
Татосите са за комплексирани хора, които плачат за внимание. Най са ми смешни някакви ***, къде са си запретнали ръкавите за да им се виждат татосите, при положение, че навън е 0 градуса - пълна комплексария
5
10
 
27
 
! Отговори
диф преди 8 години
.....кво се плюнчите и коментирате неща(клюкари) ....всеки да прави каквото си иска.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Номер осем със сигурност е изгубил някакъв бас .. че ще си татуира касовата бележка от макдоналдс.
3
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера хората,които се татуират.
2
6
 
28
 
! Отговори
хъммм преди 8 години
Неприятна работа. Като не виждам смисъл в това да си татуираш каквото и да било.
1
3
 
22
 
! Отговори
макарон преди 8 години
И не са ги взели в нито един филм,много трудни тези кастинги !