Барби мама, страшен потрес! Дали плаши петте си деца?

Нанет Хамънд направи реална детската си мечта – да стане кукла
21 мар 2016 15:30, Красимир Ангелов
36

Всичко трябва да е розово. Снимка: ofigenno.cc

Всички момиченца като малки мечтаят да бъдат принцеси и да живеят в приказния свят на кукли и анимационни герои. Когато те пораснат до голяма степен изоставят приказния свят и заживяват в реалността. Или поне повечето от тях.

Не такава обаче е историята на американката Нанет Хамънд, която е майка на 5 деца. Още когато е била малка тя си е мечтала да бъде истинска Барби. И много години по-късно превръща мечтата си в реалност.

Днес Нанет е типично Барби със същата изписана фигура и руса коса. Пада си и по всичко розово. За реализацията на своята мечта тя е преминала през серия от пластични операции, които са я превърнали в истинска кукла.

Своята нова визия Нанет започва да създава когато е на 21. За да промени външния си вид, тя взима заем от $3 000. С тази скромна сума на първо място увеличава размера на гърдите си и разбира се, изрусила косата си.

Резултатът от тези интервенции толкова вдъхновил младата жена, че тя на практика е посветила целия си живот в очакване на следващите пластични операции и козметични процедури.

Приказката на Нанет продължава, след като новия й външен вид й помага да срещне своя любим, който, о изненада, се оказва успешен бизнесмен. Днес те са женени повече от 17 години и имат 5 деца.

Днес, когато Нанет е на 42 споделя, че е най-щастливата жена на Земята. Съпругът й пък продължава да инвестира в нейния Барби образ и да смята, че е най-красивата жена на света.

В следващата галерия ви предлагаме да разгледате как изглежда днес американката. А още за историята на Нанет Хамънд вижте тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ку-КУ
2
0
 
28
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Всеки е малко луд. Важното е да не му пука, а гледам и мъжа, и децата й не се впрягат много.
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелииии! Тази вярно е пластмасово! Следващият път вместо силикон да вземат да и поставят малко мозък, въпреки че май вече е прекалено късно! Дано само и децата и не тръгнат по нейния път.