Челюсти: Да спиш сред акулите

Надникнете в подводната стая в аквариума на Париж
Обновена: 7 апр 2016 16:47 | 7 апр 2016 16:13, Теодора Драгоева
7
Челюсти: Да спиш сред акулите
Снимка: mydomaine.com

В аквариума в Париж изникна подводна хотелска стая, която е управлявана от туроператора Airbnb. Вече всеки смелчага, който иска да спи две нощи с акулите (това е минимума), може да го направи срещу определено заплащане.

Стаята е стъклена и разполага с 360-градусова гледка към аквариума с акулите, но ще бъде отворена само временно – през април месец.

Всеки гост може да отиде на обиколка зад кулисите на аквариума и да изслуша лекцията на морски биолог, за да разбере повече за начина на живот на тези страшни създания.

Има няколко условия обаче – не трябва да гледате филма „Челюсти“ преди вашето преспиване в стаята, не трябва да си правите селфита през нощта, защото акулите са чувствителни към светлината и трябва да забравите за нощното къпане.

Налице е също така възможност да се насладите на интимна вечеря в аквариума, с невероятна гледка към океанските си съседи.

Вижте снимки на уникалната хотелска стая в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: акули
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
и тъй като в момента отделям най интересните кадри които съм заснел с акули, ви пратих една снимка. Ще я публикувате ли днес.бг да е видима на сайта ви? както публикувате тази новина, и много други новини да се виждат на сайта ви, ще публикувате ли и мойта снимка а днес.бг?Ето аз съм ваш читател и ви изпращам много актуална снимка снимка по тема която вие сте писали и сложили на сайта ви, сега ще покажете ли и снимката ми? През ден пишете за акули, ето ви снимка истинска моя авторсака
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Вече всеки смелчага, който иска да спи две нощи с акулите (това е минимума), може да го направи срещу определено заплащане."Дааа, голяма "смелост" ще ти трябва да влезеш в защитено помещение. Тръпката идва от опасността, а в случая няма абсолютно никаква опасност за посетителите...
2
2
 
1
 
! Отговори
мда преди 8 години
Да си сред тези невероятно красиви създания в океана е незабравимо изживяване. Предполагам че и хотелска стая с подобна гледка е красива, но аз все още предпочитам да им гостувам в "техния" дом...
1
2
 
11
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Една нощ в Столипиново има същата тръпка.

Спонсорирани публикации