Умен ход: Рокля за бала "втора ръка"

В мрежата най-атрактивните модели се разграбват за часове
Обновена: 23 апр 2016 18:09 | 23 апр 2016 17:54,
12
Умен ход: Рокля за бала "втора ръка"
Снимка: Булфото, архив

Абитуриентки масово продават балните си рокли в интернет. Месец преди важното събитие за зрелостниците онлайн търговията процъфтява. 

Офертите в двата най-големи сайта за безплатни обяви са над 5000, а най-атрактивните предложения се разграбват за часове, пише "Труд". 

Тоалет втора ръка излиза два-три пъти по-евтино. Цените започват от 40-50 лева за по-стари колекции и стигат до 700-800 лева за рокли на най-известните български и световни дизайнери.

В обявите си продавачите прилагат снимки от балната вечер, подробно описание на размерите и материалите, от които е изработена роклята, както и цената, за която е закупена. 

В борбата за вниманието на кандидат-купувачите момичетата дори посочват точно колко часа е носен тоалетът и сипят възхвали за качеството и удобството му.

"Прекрасна и удобна рокля с камъни Сваровски. Купих я през миналата година за 500 лв., продавам я за 150 лв. Носена е само няколко часа", гласи една от многобройните обяви.

За да си подсигурят връщане на инвестицията веднага след бала, някои по-находчиви абитуриентки вече продават роклите, които още не са обличали. В обявите си те посочват датата, след която тоалетът може да бъде закупен. Обещават да е в добро състояние и почистен, като дори предлагат предварителна среща за проба. 

Цените на тоалетите от тазгодишните колекции са по-високи - започват от 150-200 лева и достигат до 500 лева.

Много от обявите предлагат да си спестите обиколките по магазините и да закупите цялостен тоалет.

Заедно с роклите момичетата продават чанти, ръкавици или други аксесоари, обувки и бижута. Те могат да се купят отделно, а при поръчването им в комплект има и намаления. Чантите вървят между 10 и 60 лева, а обувките - от 20 до 100 лева за по-добрите марки.

Не липсват оферти и за момчетата. Абитуриентските костюми започват от 70 и достигат до 450 лева. 

Продават се и обувки, ризи, колани и вратовръзки, като цялостен тоалет може да се намери и за 150-200 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo umno nqma shto, zimat gi 2-raupotreba oklepani s sperma i povrushtano po tqh, aaaa
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
stana taka che....PARI NEMA DEISTVAITE !thank you bb I cc
4
3
 
8
 
! Отговори
ined преди 8 години
По-умно е да се взема под наем с депозит който да се връща ако се върне роклята в добро състояние.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че една бална рокля колко да е носена ? Да купиш втора ръка (или да наемеш) подобен тоалет, който ще носиш няколко, часа лично за мен е най-нормалното нещо на света...Ами предвид начинът, по който се глада на баловете у нас и свръх суетните и надменни подрастващи, нормално е да се гледа странно
2
24
 
4
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
КОЛКО СА БЕДНИ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ КУПУВАТ ВЕЧЕРНИ РОКЛИ НА ВТОРА УПОТРЕБА.КАК ТЕКА АЗ НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 20 Г.НЕ ЗНАЕХ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗОСТАНАЛА ОТ ИКОНОМИКАТА
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер