Ако обувките ви стягат...

Досадните моменти в модата
Обновена: 7 май 2016 18:32 | 7 май 2016 18:17, Криси Табачка
1
Ако обувките ви стягат...
Снимка: архив, Reuters

Ставате сутрин, обличате дрехите, които подготвихте от предишната вечер, гримирате се и сте готови да излезете.

Удовлетворението, което изпитвате при последното поглеждане в огледалото, ви кара да се почувствате красива и да започнете деня със самочувствие.
 
От друга страна стоят добре познатите елементи като закъсняване и липса на бюджет. Уви, тези фактори понякога са способни да развалят и най-добре замисления силует.
 
Представяме ви трите най-досадни проблема с визията и техните решения, които не просто ще отнемат много малко време, но и няма да наложат инвестиция.
 
За да можете да стартирате всеки един подобаващо!
 
1. Панталоните са ви твърде дълги
 
Този проблем може да провали както цялостната ви визия, така и комфорта ви. В крайна сметка, на никого не му е приятно на всяка крачка да дърпа крачолите си. Уви, този проблем изисква разходи, тъй като е добре професионален шивач да скъси дължината, за да не се развали кройката на панталона. За щастие, твърде дългите панталони имат своите лесни решения.
 
Едно от тях е да опитате да приберете излишния плат с подвиване. Небрежният вид ще добави нов акцент в силуета и ще изглежда много красиво. Постарайте се двата крачола да бъдат еднакви.
 
Второто решение е да използвате тиксо с двойно залепване. Няма нищо срамно да използвате помощ, за да се справите с проблема.
 
2. Обувките са тесни и ви стягат
 
Ако най-накрая сте си избрали перфектния чифт обувки и дори мислено сте го съчетали с по-голямата част от дрехите в гардероба, то със сигурност сте щастливки. Радостта може да бъде помрачена с дискомфорта и неудобството, които може да причини и най-лекото стягане. За да решите проблема, имате два варианта:
 
Първият вариант е да носите обувките с дебел чифт чорапи. Точно преди да излезете, използвайте сешоара и насочете горещата струя въздух, за да разширите допълнително.
 
Вторият ви вариант е да използвате лепенки на местата, на които ви стягат, за да предотвратите евентуалната поява на зачервявания и рани.
 
А още от досадните моменти, вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: обувкипанталони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ви стягат... ами събувате ги и обувате други. Безсмислена статия.