Ще бъдете булка? Какво да правите и да избягвате

Вижте 5 правила
Обновена: 27 май 2016 17:38 | 27 май 2016 17:38, Криси Табачка
1
Ще бъдете булка? Какво да правите и да избягвате
Снимка: Pronovias

С наближаващия официален старт на сватбения сезон, за всички вас, които сте готови да кажете "Да" на любимия си човек, сега е времето да помислите за последните щрихи около големия ден.

Тъй като най-важното е начинът, по който ще изглеждате и роклята, в която ще се вречете във вечна любов, селектирахме за вас 5 правила, които ще ви гарантират не просто страхотно изкарване, но и зашеметяваща визия.

1. Заложете на класиката, не бъдете твърде модерни

Класическите визии никога не излизат от мода. Комбинирайте елементи, които са модерни или старовременни, но се спрете на вечните кройки и силуети. Тази тактика ще ви осигури щастие, дори и да погледнете снимките си след много години.

2. Не пропускайте воала, но не му позволявайте да доминира

Задължително пробвайте воал с роклята, която сте си избрали, дори и първоначално да не искате да имате такъв. Вероятността да се харесате и да промените мнението си е доста голяма – в крайна сметка, няма по-романтичен и красив аксесоар за сватбата. Друг момент е, че няма да имате друга възможност да сложите такъв.

3. Останете верни на стила си, не се опитвайте да приличате на някой друг

Да, знаменитостите ни карат да мечтаем със споделянето на свои снимки от сватбения ден и тайничко ни провокират да искаме да приличаме на тях. Не забравяйте, че сватбата ви е момент от живота, в който искате да покажете най-добрата версия на себе си. Не на някой друг – на себе си!

Останалата част по темата вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: булкасватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации