Ако семейният ви живот не върви...

Вижте грешните стъпки, които може да преобърнат каруцата
5 юни 2016 22:05, Екип на Tialoto.bg
0
Ако семейният ви живот не върви...
Снимка: Outnow

Работите по 60 часа седмично и с гордост изтъквате колко уважаван и безценен професионалист сте. Колеги и клиенти ви уважават и търсят съветите ви, но какво се случва с личния ви живот?

Вечно сте преуморени от работа, поставяте задачите на първо място и не спирате да говорите за професионалните си ангажименти с половинката, която вече дори започва да ви отбягва.

Познато ли ви е? Може би е време  да се замислите дали кариерата не съсипва брака ви. Ето и знаците, които ще ви подскажат, че сте тръгнали по този тежък и драматичен път:

1. Поставяте работата пред връзката си

Отказвате семейни ангажименти заради работа, нямате желание а романтични вечери със съпруга/та си, защото имате да свършите това-онова и не пускате телефона от ръцете си.

2. Прекалено уморени сте, за да прекарате дори малко време насаме с любимия човек и сексът вече е мираж

Работата изцежда, а умът ви е само в задачите и дори не желаете да се отскубнете от тях, за да се потопите в уютната и интимна семейна обстановка. За капак пренасяте напрежението от офиса у дома.

3. Съпругът/ата ви се е превърнал/а в работен терапевт /консултант

Не спирате да търсите съвети от него/нея за работата си, а когато не ви трябват, просто се оплаквате от прекалената си заетост, но не правите нищо, за да я намалите.

Вижте още в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: връзкасемеен живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари