Юбилейната 90-та годишнина на Fendi

Висша мода 2016
17 юли 2016 14:00, Криси Табачка
2
Юбилейната 90-та годишнина на Fendi
Снимка: Monica Feudi / indigitl.tv

Българската поговорка „Да ти върви по вода“ лесно може да бъде видяна в един малко по-буквален смисъл след ревюто на Fendi за висша мода есен 2016.

Модната къща доказа пред света, че знае как да отбелязва своите юбилеи и то така, че не просто да се помнят дълго, а да влязат в историята.

Представянето на линията се състоя на Фонтан ди Треви в центъра на Рим, върху който бяха изградени стъклени платформи, върху които моделите показаха новите предложения на марката.

Колекцията „Legends and Fairytales“ показа едно своеобразно сливане между архиви, история, настояще и модерна креативност.
По прозрачните плоскости видяхме приказни герои, принцеси и въображение, имплементирано чрез иконичното използване на кожи и бродерии.

Разбира се, това е първото в историята модно ревю, провело се на Фонтан ди Треви, а гостите за него бяха ескортирани с частния самолет на модната къща директно от Париж до Рим.

Ревюто, открито от Кендъл Дженър, пълни окото на зрителя с невероятна пищност от тежки палта, контрастиращи на лек шифон и феерични кройки.

„Не беше толкова лошо, нали... Но какво, по дяволите, ще правим за 100-ната годишнина?“, пошегува се Карл Лагерфелд след ревюто.

Не знаем, кайзер Карл, но със сигурност зададе висока летва. Най-доброто от колекция висша мода есен 2016 на Fendi можете да разгледате в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: висша модамодната къща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 7 години
Страхотна колекция ! Браво !