От обич към семейството: Девственост за продан!

Американка продава първия си път... за да спаси семейството си
21 окт 2016 22:05,
59

Снимка: Twitter

В един от многото бордеи в Невада наскоро 20-годишна жена постъпва на работа. Но тя не е там, за да изкарва пари със секс.

Вместо това Катрин Стоун, която си мечтае някой ден да стане адвокат, продава нещо, което жените в бордея не могат да предложат: Девствеността си.

Както самите бордеи, изборът на Стоун е скандален, особено за онези, които смятат, че девствеността на момичето може да бъде отнета само заради любов. В очите на самата Катрин тя прави точно това.

През 2014 г. семейството на Стоун губи дома си при пожар. Без застраховка, те били принудени да останат в унищожената собственост и да живеят там. 

По-късно дошъл денят, в който Катрин се ровела из Facebook и ѝ попаднала на статия за бордеите и парите, които правят.

"Накара ме да се замисля - Уау, това е шанс да поправя всичко онова, което трябва да се поправи!", споделя Катрин пред CNN.

Проституцията се практикува навсякъде по света, но в щата Невада проституцията е легална. От 2015 г. насам в щата има 19 бордея. Денис Хоф притежава няколко от тях и именно към него Катрин се обръща за помощ.

Денис, който твърди, че получава няколко подобни оферти на седмица, се е съгласил да участва в продажбата на девствеността на Катрин при условие, че вземе 50% от сумата, която крайният "купувач" ще плати.

И така, в опит да спаси семейството си, Катрин събира нещата си и напуска дома си, за да заживее в един от бордеите на Денис.

"Хората твърдят, че трябва да го направиш заради любов", обяснява Катрин за най-популярния сценарий за загуба на девствеността.

"Но ако помислите, аз го правя, защото обичам семейството си", допълва младата жена.

Ценя себе си!

Решението на Катрин не се приема с възторг от всички.

"Четох статия за себе си, която ме накара да плача", спомня си Катрин. "Беше писана от християнка, тя твърдеше, че нямам себеуважение, и аз не съм съгласна. Очевидно ценя себе си!", посочва момичето.

В момента търгът за нейната девственост е с наддавания за малко над $400 000 и тя чака да получи следващата оферта.

"Чакам за мъж, с който ще почувствам връзка, сякаш изживяването ще е специално и за двама ни", обяснява тя. "Наистина не е само за парите!", настоявя тя.

Но докато чака Катрин има договор с бордея и тя трябва да забавлява мъже, които търсят различни изживявания от секс, обяснява момичето.

"Правя малки партита. Масажи, много невинни неща. Първото ми преживяване тук беше много страшно. Всичко беше толкова ново!", споделя жената.

Но дори след като продаде девствеността си, Катрин няма намерение да напусне бордея веднага.

"Очаквам да продължа да работя тук в следващите 5 години", казва тя. "Планирам да уча право в бъдеще!", споделя Катрин плановете си.

Правото на избор

Денис Хоф, собственикът на бордеите, често е критикуван, че се възползва от жени в нужда. Бизнесменът има над 500 жени, които работят в различните му заведения из Невада. Колкото до Катрин, той е съгласен - наистина е доста скандално.

"Неин избор е. Не мисля, че е добра идея за едно момиче да изпие 6 текили и да загуби девствеността си на пода на банята в общежитие. Ако тя иска да я продаде, това е чудесно!", обяснява бизнесменът.

И ако това звучи като нещо, което сводник би казал, Денис не е съгласен: "В най-чист вид, да, аз съм сводник", признава мъжът. "Аз съм човекът, който води клиент до момичето. Разликата е, че имам лиценз да го правя!"

А Катрин... тя е съгласна с това. "Имам правото да избера какво да правя с тялото си", казва момичето. "И в тази икономика - можете ли да ме обвините?", довършва Катрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Генерал Гоцев педера преди 7 години
Поредната угоена американска крава която се жалва че на чичо сам капитализма му бил див и и идва в повечко. Тая ако е девствена аз съм космонавт, единственото място което е девствено на тая *** това са ушите. Аз си бръмча на backpage и то само студентки сега им е сезона.... Много са яки
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само луд ще плати пари за девствеността на тази крава. По скоро тя трябва да плаща някой да я оправи че съвсем е изтрещяла.
29
0
 
1
 
! Отговори
Пазар преди 7 години
Не че нещо, но има предлагане, защото има и търсене.Търсачите не ни ги показват на снимка, а това е голям пропуск в картинката.
28
1
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
По твоите сметки излиза, че девствена ромка на пазара за булки струва 16 000 долара?Не е вярно. Сега, в кризата, ще намериш и за 500 лв.В редки случаи, някоя може и да я изтъргуват за няколко хиляди. Това е всичко.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то и обикновените *** САМО си дават тялото, нищо особено.Иначе са напълно нормални жени.Егати света, вместо да търси обич за тялото, тя търси пари от тялото
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз за 400 000 долара ще си купя 25 девствени "индийки" от пазара в Димитровград. Тая луда ли е?
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка проституутка си измисля някаква история или причина за оправдание за това което върши. Очевидно вътрешният глас на гузната съвест често трябва да бъде заглушаван с някакви въображаеми истории.
24
0
 
4
 
! Отговори
Бизнес преди 7 години
Отива при чичо доктор да й сложи синтетичен цип и срещу пестин лева може да си е девствена колкото си пъти поиска :) Пластични операции за възстановяване на девствена ципа се правят от години и са толкова масови, че неможете да си представите :)
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До GlobalfixУви! Семейството да се изправи на на това момиче НЕ МОЖЕ не може да се изправи, живеейки в опожарения си дом. Я,, да се огледаме колко образовани и порядъчни хора в България станаха бездомници и събират ***! Системата не го допуска - тяхното благосъстояние е прибавено към богатството на богатите.
22
0
 
1
 
! Отговори
ANonimUS преди 7 години
Кя ги са хебе, обич....бля, бля...!
21
1
 
14
 
! Отговори
Globalfix преди 7 години
Невероятна тъпотия. Едно семейство може да се изправи финансово и без дъщерята да се продава. Просто лесни пари и уж благороден мотив.
20
4
 
26
 
! Отговори
Русия преди 7 години
"И в тази икономика - можете ли да ме обвините?"Реалността във ФАЩ !
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откъде да знам, че не е ходила да й възстановяват ***? Че тя до 30 може да пробутва същата история и с част от заработеното да ходи при хируруга да я връща към "девствеността".
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А Катрин... тя е съгласна с това. "Имам правото да избера какво да правя с тялото си", казва момичето. "И в тази икономика - можете ли да ме обвините?", довършва Катрин."Чудесно описание на икономическото състояние на ФАЩ. Както се казва да надникнем зад кулисите.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Четох статия за себе си, която ме накара да плача", спомня си Катрин. "Беше писана от християнка, тя твърдеше, че нямам себеуважение, и аз не съм съгласна. Очевидно ценя себе си!", посочва момичето."Ако ценеше себе си, нямаше да си слагаш цена.
16
0
 
26
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
Комшиите от югоизток точно за такава яка и закръглена, девствена мома ще наддават и още как!
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тоя тлъстяк някой ще даде 400 000$?!? В аккъв сбъркан свят живеем!
14
0
 
17
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Има един лаф - ниско , набито и в г...а развито-
13
0
 
10
 
! Отговори
до османлииката преди 7 години
ами ела да ти дам вечерята , да не е гладна да си лягаш.
12
1
 
10
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 7 години
Като за начало да си оправи камбата , че като ще се плащат 400 кила , поне да ти е приятно , не да връщаш закуската.