Сватбена еротика: Булките не са това, което бяха

Все повече младоженци с горещи кадри в сватбените си албуми
14

Снимка: stickyday.com

Сватбите преди 50 години са изглеждали по един начин, като кадрите от едно време лъхат на строг консерватизъм. Повечето булки са изглеждали почти еднакво, младоженецът задължително в костюм.

Е, днес тези, които минават под венчило, имат пълна свобода да изглеждат както искат. А еротиката по време на сватбеното тържество не е табу. В сватбените албуми пък попадат кадри, които биха изчервили бабите и дядовците ни. Дори на повечето се позира.

Вижте една селекция на булки, които със сигурност помнят сватбения си ден. Всъщност, за тях не знаем, но гостите със сигурност са запазили горещи спомени...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: сватбаеротика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
Внук отива на почивка при дядо си на село. Минава една седмица и внучето казва на дядо си:- Дядо, при теб е много хубаво. Чист въздух, река - чиста. Спокойствие. Само едно не ми харесва, момичетата на село са много облечени.Дядото бръкнал в джоба си и извадил два бонбона. Единият с целофан, другият без и помолил внучето да си вземе един. Внукът взел бонбона с целофана. Дядото попитал:- Защо избра този бонбон?- Някак по-чист ми се струва, отвърнал внука. Дядото го погледнал и отвърнал:- И с жените е същото.
9
1
 
2
 
! Отговори
Bit преди 7 години
19,20 и 23 Like
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я се ожени за Цецка Мамата и да си говорим за еротика. М'дааа.
7
7
 
20
 
! Отговори
ХХL преди 7 години
След сватбата всички булки ядът едно и също нещо.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ехх, като ги гледам тези снимки, пак ми се дожени. Добре, че жената е свястна и умна и не и правят впечатление погледите на страни, та затова я ценя и никога не бих си помислил да я оставя :)
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мили боже!...9
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След сватбата- директно на магистралата.
2
16
 
17
 
! Отговори
Дърт мераклия... преди 7 години
Какво се правите на ощипани, все едно не знаете, какво я чака булката ноща след сватбата....Все пак, това е стръвта, на която се хващаме ние, мъжете, трябва да е лъскавичко, добре изглеждаща и съблазнителна, като всяка стока, която след като купим, загубваме интерес към нея, след време....
1
2
 
10
 
! Отговори
ggg преди 7 години
Снимка 2 е супер булка