"Здравословна" пържола – с 14 пъти по-малко мазнини

На вкус специалното месо не отстъпвало на стандартното говеждо
Обновена: 20 ное 2016 15:17 | 20 ное 2016 13:52, Елка Василева
21
"Здравословна" пържола – с 14 пъти по-малко мазнини
Снимка: архив, Reuters

Любителите на мръвките, които се въздържат от похапването им, за да не навредят на талията си, със сигурност ще се зарадват да научат, че британски специалисти са създали здравословна пържола, пише в. "Сънди експрес".

Серия Бийф Лайт включва различни разфасовки говеждо месо, които изобилстват от любимите на фитнес маниаците протеини и съдържат до 14 пъти по-малко мазнини в сравнение със стандартния стек. Зад новите продукти стоят онлайн търговците на здравословни и фитнес продукти Musclefood, които са работили в сътрудничество с ферма в Дорсет.

На вкус специалното месо не отстъпва на стандартното говеждо, докато крехкостта му е сравнима с тази на пилешкото.

Създателите на мръвките до такава степен са убедени в качествата на своите продукти, че ги наричат първите здравословни стекове.

"Малцина биха нарекли стека здравословна храна. Повечето хора гледат на пържолите като на греховно изкушение заради високото съдържание на мазнини. Благодарение на новата ни серия клиентите ще могат да поддържат добра форма, организирайки си истински месен пир", споделя Дарън Бийл от Musclefood.

От фирмата допълват, че първите клиенти, които са изпробвали продукти от серията Бийф Лайт, са останали изключително доволни. Част от тях дори са споделили, че предпочитат вкуса на новите мръвки пред този на стандартните стекове.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: пържола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз изчаквам да направят здравословни джумерки
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Телешките пържоли никога не са мазни.Освен това животинската мазнина е необходима за човека, стига да не се прекалява, но това се отнася за всички храни.Балансирано разнообразие - това е истината за мен.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те англичаните като цяло са си сбъркана нация и как да е другояче след като е било нормално по братовчеди да се женят по между си. Просто са генетично увредени горките,не са им виновни пържолите.
13
2
 
14
 
! Отговори
11 преди 7 години
Пасете си сеното и не *** занимавайте с глупости...
12
0
 
21
 
! Отговори
gjfj преди 7 години
честно...няма такива глупости:))))))
11
0
 
37
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Стига сте екплоатирали невежеството на електората. Мазнините са жизнено важни за организма. Просто не си тъпчи много червото!
10
0
 
16
 
! Отговори
ЕСТЕСТВЕНО преди 7 години
Цял камион хвалби и суперлативи, цял институт учЕни работил... е как да не ти искат едни 80-100 лева за килограм.. даже евтино е ...
9
4
 
11
 
! Отговори
ДАЛИ преди 7 години
То има и безалкохолна бира .
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Английски стек за къс живот! Айде бягайте английски учени, от където сте излезли! Та вие сте по-тъъпи и от най изпадналия мигрант! Щом природата не е създала нещо по-съвършенно, значи вие сте обикновени ла*нари!
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време дядовците и бабати ни само такива пържоли са хапвали!!! Затова са живяли по 100 години!!!! Същите кибапчета и кюфтета ги продават по 30 ст. После се чудите защо народа е болен от рак аларгии и тем подобни триполови болести. Яж народе ГМО и купувай лекарствата на фарамцефтиката които лекарства освен да ви убият за нищо нестават! Всички работят срещу хората защото земята се пренасили гони 9 милиарда!
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом британските учени са измислили тази пържола,не ми я хвали ! мен ми дай от тези на снимката,вляво на скарата,шаренките,те поне са от свински врат - вълшебство!.... и за да ми е съвсем нездравословно - чашка червено винце ! нека ми е !
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
котката е по-сигурна - само помирисва отдалеч, тръсва ядно опашка и застава любопитно отстрани да наблюдава дали ти ще го изядеш преди кучето да заповръща. но ако се натровят любимците - капачка домашна ракия може да ги спаси.
4
1
 
25
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Аз съм твърдо против тия гадости! Като ти се яде месо, отиваш и си купуваш истински месо! Кое знае какви отрови има в това ГМО, обаче в рекламата не ги казват!
3
1
 
17
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
В къщи пържолите когато са от магазина ги пробва първо кучето и тогава ги мЕтам на скарата имам чувството ,че това умното четирикрако нЕма и да ги подуши даже.
2
2
 
13
 
! Отговори
zamirisa mi преди 7 години
na GMO,SAMO KATO GO PRO4ETOX
1
1
 
22
 
! Отговори
светлото бъдеще преди 7 години
Рецепта Чаплин: поръсваме старите добре сварени обувки с малко говежда есенция и навиваме на спагети вързалките, мммм!