Ужас, пак коледно парти! Докога?

Всеки трети британец се прави на болен, за да пропусне сбирката
12 дек 2016 22:21, Красимир Ангелов
19
Ужас, пак коледно парти! Докога?
Снимка: Reuters

Всеки трети поданик на Нейно Величество Елизабет II ще се направи на болен тези дни поне за ден, за да загърби коледните и новогодишни офис партита. Причината е, че подобни тържества им причиняват стресови изживявания, пише "Дейли мейл."

Повечето от британците се притесняват да не станат за смях по време на танците, като 37% от запитаните гледали на дансинга като на най-големия си кошмар. Така например според проучване на средностатистическия англичанин са му нужни минимум 5 чашки с алкохол, преди да стане да танцува.

Според препоръките на здравните власти, британците могат да изпият най-много 14 единици алкохол седмично, за да не навредят на здравето си. Това се равнява на около 6 чаши вино от 175 милилитра. С други думи, за да станат да танцуват, поданиците на Нейно Величество трябва да изпият наведнъж почти цялата им разрешена седмична дажба, изчислиха експертите.

От изследването проличало, че 14 на сто от запитаните имали намерение да посещават дори уроци по танци, само за да не се изложат пред колегите си.

Най-чувствителна била групата на 16-24 годишните, като 14% от тях биха напуснали купона от страх да не бъдат заснети неловките им танци и пуснати в социалните мрежи.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 1-2 "служебни партита" видях повече глупости накуп, отколкото с "приятелите си по чашка" сигурно за последните пет години. В този ракурс, идеята на англетата да се направиш на болен не е никак лоша. Макар че и бягането по тъч линията не е много достойно и просто човек може да каже, че не му се ходи :)
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 15Като си тръгнала да величаеш конете, защо пък да не повеличаем и магаретата? За разлика от англичаните, които създават неща които след това трудно пресъздават, воден от вродения си прагматизъм, българинът създава танци които може да танцува не само без предварително уроци, но дори и след 5-тата ракия. и по-добре можех да се справя но ми се спи. Хайде леко от мен и стига са ти капали лигите по чуждите народи.
13
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама забележете, англичаните се притесняват да не се изложат на танците и дори са готови да посещават уроци. Самокритични са. Никакъв аналог с българите! Тук и най -нескопосните и непохватните хич не ги е грижа как ще изглеждат и са със самочувствие до небето. А, пък и на бълг. "партита" се слуша основно чалга. Да не говорим че онези хора си подбират внимателно и облекло и прическа и си имат вродените английски маниери....И все пак нямат онования за притеснение -мъжете англичани са едни от най -способните танцьори които съм виждала дори само в Британия търси талант и Strictly come dancing.
12
0
 
9
 
! Отговори
аа преди 7 години
Има една непреводима дума на английски за това чувство: "cringe".Опит за превод: "сдух и спек"
11
2
 
6
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Какви Христяни ,Коледа се свързва намаления по моловити и интярнйетя.
10
1
 
23
 
! Отговори
Пак се изложихте преди 7 години
Уж "Всеки трети поданик на Нейно Величество Елизабет II" а после "Повечето от британците". Явно журналястите за пореден път изнасят урок по виСШ излагализъм. За тяхно сведение, ще споменем, че освен британците, поданници на Елизабет II са също и австралииците и канадците, новозаландците, бахамците, барбадосците и още други нации.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо няма партита през Рамазан- Байряма.Защото камикадзетата ще ги попилеят.Само с християните се подиграват тия ** фирми през Коледните пости.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друг свят друга култура, пият лимонада, не пушат и се изнервят. Нормално е . Елате в БГ , където купона не спира. ЖП, метро, емигрантски лагери и мощен терор над прасета и алкохол, ако това е малко има ски курорти и ортопеди . Тия последните сега усвояват опита на колегите си от Римската империя. Какъв купон, а!
7
1
 
20
 
! Отговори
drug преди 7 години
Кога по нашите медии, ще четем за България. Най-често копирани и превеждани статии са от Великобритания.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
червено бузките алкпхолизирани комунисти ще лапат прасенцето до като *** за друго не стават
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фирмените вечЕри не са за слаби пиячи ,защото като се напият и започват да избиват комплекси пред колегите.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно и прасе не колят за Коледа!
3
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фирмените партита наистина са страшно досадни и неприятни. Поле за изява на натегачите и парад на суетата.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексари жалки!
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Муахахахах....англетата си имали мярка за алкохол за седмицата??? Муахахахахаха..тия дето не изтрезняват ли бре? Що ни разсмивате?