Дами и кавалери по български: Два разминаващи се свята!

Изгубихме ли джентълменството там, където и женствеността?
8 мар 2017 18:48,
37

За 8 март улиците са осеяни безброй цветя. Преди да получим традиционния букет обаче е време да помислим дали всъщност нямаме нужда от малко повече. 

Кои са принципите, които всеки мъж трябва да спазва, независимо дали е празник на жената или не и къде се разминават очакванията и реалността – разказват Милена Енчева и Владислав Радославов от Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: кавалеридамиочаквания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
11
 
! Отговори
МиТаКа преди 7 години
Аз като набор 93 смея да твърдя, туй сегашното жени, жени ли са? Чалгаросан изкуственяк, нагримиран, мислят само за молове и пари... Аз гледам естествената красота в едно момиче.Това е моето мнение сори...
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време, жените са били лоялни и преданни и не са се давали лесно.А сега са придирчиви, тарикатки и гледат кой е по големия мачо.С това си поведение карат мъжете да им се мазнят, за да им вържат.И става един порочен кръг в отношенията.
8
6
 
9
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
Спокойно мъже, докато има прасета винаги ще се намерят свинарки, които да ги обичат. Влака с пътниците си го знаете. Не съм видяла до днес щастлива връзка, в която единият да се подчинява на правила, които не му импонират. Даже, бих казала, последствията са крайно тъжни и за двете страни.Тъй че ако намерите жената, която Ви вдъхновява да сте приказни герои-отлично! Желая Ви много щастие! Тогава няма да има нужда някой да Ви учи как да се държите като принцове.А ако не намерите- не се косете.
7
8
 
23
 
! Отговори
!? преди 7 години
Днес с колегите подарихме по едно букет на 7-те си колежки. Никоя от тях не почерпи дори с един бонбон колегите - мен включително. Организираха се 7-те да ходят да се почерпят след работа. Днес имат празник и си тръгнаха по-рано. Нищо не казвам, просто споделям.Честит празник на всички дами.
6
11
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Nadia Nikolova 85Честит Празник! Вие определено сте жена и то от женствените.Такива харесват мъжете - мъжът става мъж когато жена го признае.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 ми март ден като ден добра слата и ракия.
4
19
 
16
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Жената винаги трябва да е една идея зад мъжа. Това е здравия обществен модел. Жени наравно с мъже.....не благодаря! Прекалената еманципация е вредна за обществото. Жената е силна в слабостта си! Мъжете не харесват силни жени! То и жените не се харесват силни!
3
5
 
21
 
! Отговори
натюр преди 7 години
Това не е вярно, аз винаги знам какво иска жена ми. Ето, например днес и купих едно водно съединение за колата за 300 лв.... Много се зарадва
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дами и кавалери по български: Два разминаващи се свята!"То е добре да се разминават. На запад двата свята като се слеят се получават метросексуални, трансексуални, триполови, безполови...
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво кавалеро трънски .