Русия предлага поръчка на руски хакери по телефона

Външното министерство подготви автоматично съобщение за 1 април
1 апр 2017 19:00,
35
Русия предлага поръчка на руски хакери по телефона
Снимка: Flickr

Искате ли намеса в нечии избори? Руското външно министерство ще се притече на помощ - или поне то така твърди в Деня на шегата 1 април, предаде Асошиейтед прес.

Днес министерството пусна на страницата си във Facebook аудиофайл на мнимо автоматично телефонно съобщение на централите в руските посолства.

"За да уредите обаждане от руски дипломат до политическия ви опонент, натиснете 1. 

За използване на услугите на руски хакери, натиснете 2.

За намеси в избори, натиснете 3", гласи съобщението на руски и английски език, предаде БТА. 

Пожелал анонимност дежурен служител в министерството потвърди, че това съобщение е официална шега.

В четвъртък руският президент Владимир Путин категорично отхвърли твърденията за руска намеса в президентските избори в САЩ, припомня АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Щом Захарова се наложи да обяснява на американски журналист, че това я е шега - нищо чудно!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 27Злобата се заражда в тикв уните като твоята. Ха със здравие. И от вас има нужда...
22
1
 
2
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Сетих се за любимата шега на другаря Сталин:Много ми харесваш защото си много забавен и затова теб ще те разстрелям последен.
21
0
 
3
 
! Отговори
С преди 7 години
Голяма злоба в тоя малък и завистлив народ...голяма жлъч...
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А рашките ли са виновни че милиони БЕЖАНЦИ ГИ "ИНТЕГРИРАХА " В ЕВРОПА КАТО ИМ РАЗДАВАТ ЖИЛИЩА ПО 1500 ЕВРО МЕСЕЧНО БЕЗ ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНИ ЗДРАВНИ УСЛУГИ, А ЗА МЕСНИТЕ РОБИ ЕДВА ИЗКАРВАТ 215 ЕВРО СЛЕД 9 ЧАСА НА РАБОТА И 4 ЧАСА В ЗАДРЪСТВАНИЯ. ТОВА. ЛИ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. ПЛАТЕНИ С ЖИВОТА НА 130 ЖЕРТВИ В ПАРИЖ 30 В БРЮКСЕЛ В ГЕРМАНИЯ. И ТН... НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ НЕ СТРУВА КОЛКОТО ЖИВОТА И НА ЕДНА ОТ ЖЕРТВИТЕ НА ТЕРОРИЗМА ТОЛЕРИРАН И АДМИНИСТР ОТ ПОЛИТКОМИСАРИТЕ Т.Е. ЕВРОКОМИСАРИТ
19
2
 
8
 
! Отговори
А преди 7 години
А тролчета какво обяснявате за копейки за рашки и за великия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. РАШКИТЕ ЛИ СА ВИНОВНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ И. МИЗЕРНИТЕ 76 ЕВРО ПЕНСИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ С 40 ГОДИШЕН СТАЖ, И ТОВА АКО НЕ Е ЕВРОГЕНОЦИД СРАВНИМ С ТУРСКИЯ НАД АРМЕНЦИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАД РУСНАЦИТЕ. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СССР И ЕВРОСЪЮЗА БЕ ТРОЛЧЕТА
18
0
 
4
 
! Отговори
Правопис ми Янко преди 7 години
До Анонимен 16А като "пАтуваш" да не забравиш да затегнеш кУлана. Само дето други пътувания освен до табелата на селото надали ще предприемеш до твоя екзитус леталис.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станой нещо взе да пелтечи. Що така бе, джанъм? Какво те стресира толкова? Да не би да е факта, че ГЕРБ пак спечелиха и че заради това външния дълг ще продължи да расте главоломно, а еврофондовете ще намалеят, понеже някои ги е страх да се опънат на Меркелица и и стоят мирно?
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на Рашките, че ни дават хляба в ръцете. Много Български IT фирми получиха тлъсти поръчки за зашита от Руските аматьори.:) Утре патувам 1 каса за САЩ за поредната лекция за зашита. Дано това продължи дълго, че много пари идват в Бълария от тези атаки.
15
0
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
До Станой от АхелойРелакс, бе пeйзан!Ти с каква антивирусна си? Нали се сещаш, че сега товарисч Путин чете какво си написал и гвардейските хакери ще ти изтрият пopното?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майтап, майтап, ама не знаят, че и хакерите имат чувство за хумор. Както е обичал да се шегува сталин :"Получихте ли си призовката за разтрел".
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе шега ама краварите от тез шеги що памперси похабиха, казват че във Аризона и Масачузетс памперсите рязко поскъпнали. А във армиата на НАТО ще се внедрят мобилни ЕКО-тои със прилeжните чистачи на нужници.
12
1
 
12
 
! Отговори
ДА преди 7 години
До ?Много просто парите свършиха,до следващия транш от САЩ ще е спокойно,
11
1
 
12
 
! Отговори
т преди 7 години
Навални мошеник мързеливец
10
1
 
11
 
! Отговори
с преди 7 години
Браво на русия нека имат страх
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
CNN вече се върза на шегата, и коментира, какви нагли станали руснаците. Боже, колко мъка има на тоя свят! Но американец е диагноза, а не националност.
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин хакна всичките компове на краварите и им тури Тръмп да ги оправи сега Тръмп здраво *** във туитера и пише статии във възхвала на жужето. Тръмп е платен *** на Путин.
7
5
 
15
 
! Отговори
? преди 7 години
Наистина, какво стана с всенародните протести в Русия, резултат от народния гняв? Защо всеки път тези спонтанни изблици на народно недоволство са само за 1-2 дни и после нищо? М? Там нямат ли си интелигентни красавци, нямат ли вувузели и реформатори?
6
4
 
9
 
! Отговори
Хак да им е! преди 7 години
Ми то от Русия какво да се очаква. Аз лично очаквам да ми се обадят и на мене. Те сигурно и в сметките за парно се намесват. Иначе как? Добре, че Кристалина става премиер, та ще ги сложи на мястото им.
5
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Добре,но трябвало да сложат още опции!