Да обиколиш света и да получаваш хиляди

Двойката, за която пътуването е бизнес
3
Да обиколиш света и да получаваш хиляди
Снимка: instagram

Кападокия, Кения, Маракеш, Фиджи, Рим... Всеки мечтае да обиколи света, да се докосне до екзотични и непознати места, а още по-добре ще е, ако може да получава и пари за това. Представяме ви Джак Морис и Лорън Булен, които се превърнаха в instagram в истинска сензация със своите пътешествия.

Двамата се срещат на остров Фиджи, след което започват да се допълват в приключения по целия свят. Най-хубавото е, че за това, което правят, да документират своите пътувания, двамата получават не по-малко от 3000 долара, като някои снимки достигат и до цена от 9000. Може би се чудите кой им плаща.

В сайта DoYouTravel, Джак споделя, че туристически бордове и брандове за спортни, туристически принадлежности им плащат, за да промотират техните продукти или локации в instagram. Преди да започне да пътешества, Джак е работил 5 години като перач на килими.

Повече за техните пътешествия, може да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Общините и НАП да не се правят на луди, а да задължат всеки работещ в даден град да си направи регистрация и да плаща данъци там. Не може да работиш в един град з, Да получаваш заплата там, а да плащаш данък на друг! Ползваш инфраструктурата, осветление, сметопочистване, медицинска помощ, спортни площадки инт.н.Малко самосъзнание проявете .... защо трябва се със сопата?
1
3
 
14
 
! Отговори
... преди 7 години
А в България ако работиш като перач на килими не можеш да отидеш за пет дена в Китен, камо ли на Фиджи.

Спонсорирани публикации