Сватбарски ЗИЛ, фитнес в полето... Мигове от живота на руското село

Вижте кадри, които са далеч от живота в апартамент
18 юли 2017 20:37, Александър Попов
62

Снимка: kaifolog

Живеем във времена, когато хората все повече бягат от шума и стреса на големия град. И ако доскоро тенденцията на миграцията беше от селата към градовете, то сега посоката се обръща.

В Русия тази тенденция не е толкова изразена, но пък и могат да се похвалят, че селата им не са обезлюдени. И кипи живот в тях! Там можете да видите фитнес салон в полето, дискотеките са прилично пълни, а токчетата са с кал.

Всъщност вижте 24 мига от живота в различни руски села.


62
Още по темата: руско село
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
26
 
6
 
! Отговори
до рашко преди 3 години
Руснаците са сред любимите ми животни - жалки, но толкова забавни!-----И защо да са "животни"?Затова, че освободиха прадедите ти от едни истински "зверове", които са ни клали пет века???псЕ, кво искате и кво очаквате за 25 години след 74години комунистически тоталитаризъм?На западните общества са им били нужни столетия, докато достигнат днешния си жизнен стандарт!
21
2
 
15
 
! Отговори
Shopp™ преди 3 години
До Към фобчетатаХаха :)))И кво като имат по-големи ***, да са живи и здрави.Роб ли трябва да им стана като *** ми е по-малка?Нещасник прос...
20
23
 
0
 
! Отговори
Към фобчетата преди 3 години
Ще ви съобща тъжна вест, до сега била под личния ми гриф "Строго секретно". А тя е - на руснаците пишшките им са по-големи, отколкото на болхарите. Понеже съм дърт, демек видял съм много, живял съм в бедни години, имам впечатления от много неща, включително от обществени бани. Чисто визуално, като видиш много хора, малката статистика сработва. Руснаците, след като са загубили много пот в парилката, възстановяват водно-солевия баланс с халба наливна бира, разхождайки се. Ние изглеждаме много зле!
19
6
 
22
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
Руснаците са сред любимите ми животни - жалки, но толкова забавни!
18
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пуй за ХутинБих ти разчекнал устичката!А ти Саше, жалък си!Който сее вятър, жъне буря!
17
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е хайде стига. То бива един два пъти ама през ден е много. С такива битовизми може да се похвали всяка една държава. Бедна ви е фантазията какво става у нас. С тази разлика че у нас всичко се приема на сериозно
16
8
 
25
 
! Отговори
Пуй за Хутин преди 3 години
Така изглежда истинската -автентична РАША, на 50 км. от маскава и Ленинград, те затова нашенските рушофили обичат много Родината си ..... но предпочитат да си живеят в България .... !!!
15
18
 
9
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 3 години
Снимката с кравата и прасчо ме съсипа, заболя ме корема от смях. Иначе всички сме наясно с евтината провокация, моля ви не се поддавайте.
14
17
 
6
 
! Отговори
BG IZMET преди 3 години
I TYRSKI SERIALI ZA DESERT
13
16
 
6
 
! Отговори
BG IZMET преди 3 години
CHALGA NA LEGANE I STAVANE>>>>KAKTO PEE HODGATA OT DGAMIATA.
12
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим снимки от българското село а? А да верно, това го затриха, всичките сеуяни са вече у Мордор, карат таксита и правят закуски.
11
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами то такива са и русофилите.. като тези на снимките.
10
3
 
28
 
! Отговори
до 15 Мишо преди 3 години
Гледаме щото "съседа" се изживява на голяма работа а не се вижда колко е зле и колко изостанал е от нормалния свят :D
9
24
 
9
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Вие сте уникални комплексари, що постоянно гледате в на съседа двора та ха дано да го видите без ***!
8
14
 
35
 
! Отговори
PST преди 3 години
*** !!! А ни казваха да се учим от тях !!!
7
9
 
32
 
! Отговори
мууу ха ха ха преди 3 години
това е мечтания свят на комунистите
6
2
 
24
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Ама защо все сравнявате така великата расия с малка България?Иначе снимките тотален потрес
5
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в евроатлантическото българско село освен че има G4 цифров интернет, ГЕРБ построи с пари от Брюксел и балетни зали и спа центрове с джакудзита за бабите, но хора евроатлантическото българско село няма, и в евроатлантическа България няма хора, смъртността в евроатлантическа България е най-висока от целия свят.
4
19
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Анонимен7Да, селата по Северозапада визирах, или из цяла Северна България, забравена даже от Бог. А ако визираш кооперациите, които наричаш Орсовки-всичко зависи от хората, начело на тях. Мога да дам няколко примери, на кооперации в нашия край, които още съществуват, обработват хиляди декари, и народът няма нищо против това.В едно Ломско село,Комощица, има кооперация с напълно затворен цикъл, по подобие на АПК едно време и е на ...печалба, въпреки държава и демокрация.
3
9
 
28
 
! Отговори
до Анонимен 2 преди 3 години
Ами в евроатлантическото българско село вече има интернет и цифрова телевизия, нещо което дори в околностите на Москва трудно ще видиш.