БНТ се извини за еротиката преди "Лека нощ, деца!"

От държавната телевизия се зарекоха да има наказания
20 юли 2017 07:33, Александър Попов
40
БНТ се извини за еротиката преди "Лека нощ, деца!"
Кадър: БНТ

Българската национална телевизия поднесе извинение към зрителите си след като преди дни пусна анимационен филм с еротични сцени преди излъчването на рубриката за най-малките - "Лека нощ деца".

"БНТ поднася извинения за допуснатото излъчване на анимационен филм в неподходящ часови пояс миналата неделя. Това стана преди рубриката "Лека нощ, деца". Обществената медия високо цени най-младите си зрители и винаги е била безкомпромисна към съдържанието за тях. БНТ изказва благодарност към всички, които подадоха сигнал за допуснатото нарушение, за което са предвидени строги административни наказания", посочват от телевизията.

Анимацията "Вятър работа" на режисьора Анри Кулев бе излъчена в рубриката "Лачените обувки на българското кино". На една от сцените медицинска сестра се съблича и започва да прави любов с ранен войник, а часът на излъчването предизвика недоволство в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
18
 
! Отговори
БНТ69 преди 6 години
БНТ била "Безкомпромисна" в работата си!Това напълно си противоречи със стореното драги ми телевизионери!Всеки знае ,че за да стигне това до излъчване е минало(поне така би трябвало) през 5 човека!Всички са дрямали,а със сигурност не са го и гледали,за да го допуснат до ефир в този часови пояс.Ха ха пълен смях!!!
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че ги оправдавам, но кой изобщо гледа бнт, пък камо ли деца?! Още преди 20- ина години, когато аз бях малка, нямахме кабелна, интернет и какви ли не развлечения подминавах бнт с досада и предпочитах нещо по- сериозно по другите канали :D
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на обществените телевизии, услуги за интернет телевизия имат 100 млн потребители- няма реклами на превръзки , гледаш гогато ти е удобно и каквото ти харесва.
9
6
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Като гледам снимката,явно става дума за еротика между мъж и жена,та няма нищо нередно.Но явно по-редно е еротиката да е между две щръкнали пръчки,и тогава няма да има наказания ,извинения-абе евротолерастия в действие.
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
!? Тези са за съд , не само заради порното, ами и заради насаждането на трайни стереотипи в детското съзнание- мъжът е войник, а жената медицинска сестра , която е там за да задоволява потребностите му, най-вече сексуални.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е изненада, в БНТ отдавна са на кафево....
6
5
 
18
 
! Отговори
:P преди 6 години
Другия път hard *** да им пуснат. За лека нощ, деца. :)
5
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупаво е да твърди обществената медия, че цени високо най-младите си зрители, тъй като освен лека нощ деца за децата няма друго предаване в програмната схема на телевизията. Чат-пат в неделя рано сутрин към 7-8 часа.
4
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам какъв е проблемът. Значи, ако някоя репортерка завира микрофона в лицето на човек, загубил роднина и го пита: "Как се чувствате?" - не е проблем.Ако се показват кадри от Сирия с разни убити - не е проблем.Ако се показват размазани от катастрофи - не е проблем.Но да покажеш някаква еротична анимация е проблем?Че то всяко 4-5-годишно дете с интернет е гледало къде-къде по-сериозни работи от това :D
3
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Проверявали са дали някой им гледа предаването.Дано не накажат никой,защото проверката показва,че все пак ги гледат.
2
26
 
22
 
! Отговори
jorj преди 6 години
БНТ? Коя година е? Тва е най отрепаната телевизия. Все едно гледам някакви АРХИВИ
1
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи ако се пускат войни, кървища, убийства и т.н. в 12 по обед няма проблем, ама да се пусне някаква анимация как двама правят любов - има проблем. Странно нещо са хората.

Спонсорирани публикации