Къде бърка съвременният мъж във флирта?

Любовта е хармония, а не търсене на половинка, но...
5 авг 2017 22:22, Екип на Tialoto.bg
52
Къде бърка съвременният мъж във флирта?
Източник: Pixabay

Излизането по срещи в днешно време е истинско изкуство. Ухажването не е просто цвете и питие, а изисква умения и мисъл и от двете страни.

Инга Вербек е експерт по връзките и изпълнителен директор на агенцията за срещи Ivy International. Според нея разпалването на искрата между двама души днес е доста по-трудно, защото представителите на силния пол са станали по-мързеливи и правят доста грешки още в самото начало.

Ето и кои са най-често срещаните според нея:

Липса на дързост

Днешните мъже не са толкова прями, колкото бяха преди години. Честността печели точки, дори от устата им да излиза нещо мръснишко. Откровеността и директният подход са мъжко поведение и демонстрират самоувереност и една фина арогантност , която много допада на жените.

Не забравяйте, че всичко , което излиза от устата ви, трябва да бъде казано с уважение.

Погрешна идея за ролята на половете

Къде отидоха мъжете? Този въпрос свободните дами си задават поне веднъж на ден. Истината е, че все повече жени проявяват мъжки характер и обратното – господата станаха по-женствени и то не само заради метросексуалната си визия, а и заради поведението си (очакват решенията и отговорността да падат на плещите на половинката им, която трябва и да ги дундурка като малко дете).

Любовта е хармония, а не търсене на половинка, каквато обществото е нарисувало и се очаква да си намерите.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: флиртгрешкисваляч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес съвсем случайно попаднах на сайт за запознанства пълен с българки, а сайта е предназначен за чужденци. Т.е. нашенки си търсят чужденец балък да им издържа скапания ***. Не знам да има такъв сайт с мъже търсещи си чужденки жени. Това говори лошо за жените ни. Аз от известно време спрях да се кефя особено на нашенките именно заради тези черти от характера на много от тях. Продажни, меркантилни, нагли, високомерни, ***.
6
11
 
16
 
! Отговори
До анонимен 17 преди 6 години
Ми ще стават жените силни и груби, щото са се навъдили едни мамини синчета, дето на по 25, че и нагоре живеят с родителите, не работят, макар, че са се изучили и звънят на мама на работа да я питат какво да закусят.
5
6
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
В днешно време жените имат цена.Самооценка.Най често тя е силно завишена.Какви думи и жеставе ви гонят.Днешните жени в голямата си част са неосъзнати златотърсачки.Хаха цветята не вършели работа.Ами да.Ако са 3-5 но ако са 45 майко мила.Научава целия фейс за този неповторим мъж.Наде не се прави на ощипана.Много добре знаеш че предпочитате чужденци заради по високия стандарт който предлагат.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НадкЕ то от жените още повече не става. Всичките сте мързеливи , не поддържани , без хобита , без интереси . Едни простакеси с които трудно може да се говори. По цял ден *** те цигари и смучите кафета. Ако има кой да ги плати добре. КаТо свършат парите кацате на нов ***. Голямата част от вас , неможе да готви дори., не карат коли ....абе жалка картинка.
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме, че мъжете станаха такива , не заради метросексуалност , а заради Жените. Жените станаха груби , правят се на силни , твърдят че са равни и т.н.Когато поканиш 2 жени и двете ти се зъбят нормално е третата да не се напъваш. Всичко криво започна от жените. И вече много жени го признават , че основата на проблемите идва от тях. Мъжете продължават да се опитват да създават комуникация , но от другата страна няма никой. В един момент се измаряш и тръгваш по течението.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Запад/нал/ия Свят мъжете ги навряха в *** г***з с феминестките изстъпления. Зловонния вятър повява и насам. Какво се чудите? Белия мъж е предвиден за кашер. Цветното сега е на мода.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба ща ти речи де бърка туй поколение.Младото кръвта му ври прави всичко на левент .Хареша му но се извърти баба...да не прехвали момата и тя белким се прехласне с друг левент.Сипе и на глава злокобни речи.Чурва, мисирка..момата плаче.И не ще да се залюбва повече с левент.